Follow us

Brownie Batter | Ο πιο φρέσκος τρόπος να χαρίσεις ένα "ούμφ" στα καστανά μαλλιά σου

Η απόχρωση που έχει ενθουσιάσει το TikTok.

μπαλαγιάζ σε καστανό Splash News/Ideal Image

Όσο φυσικά όμορφα και να είναι τα καστανά μαλλιά, όλες συμφωνούμε πως όταν είναι πολύ σκουρόχρωμα δείχνουν λίγο... βαρετά. Αν θέλεις να τους χαρίσεις ένα "ουμφ", όπως θα έλεγε και η Βίκυ Καγιά, και να κάνεις τα updos και τις πλεξούδες σου να δείχνουν πολυδιάστατες και εντυπωσιακές, ένα μπαλαγιάζ στο καστανό χρώμα μαλλιών σου είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε το Brownie Batter Brunette, το νέο χρώμα-εμμονή των χρηστών του TikTok:

3 συμβουλές που οι γυναίκες που προσπαθούν να μακρύνουν τα μαλλιά τους δεν ακούν αρκετά

Brownie Batter | Το πιο όμορφο μπαλαγιάζ σε καστανό χρώμα μαλλιών

Πρόκειται για ένα πλούσιο σοκολατένιο χρώμα στη βάση (εσύ φυσικά μπορείς να κρατήσεις και το φυσικό σου), το οποίο διανθίζεται με ένα απαλό μπαλαγιάζ σε 2-3 τόνους πιο ανοικτό καστανό από τη βάση και μελί ανταύγειες γύρω από το πρόσωπο.

Μετάφραση; Το Brownie Batter Brunette είναι ένας από τους πιο απλούς και κομψούς τρόπους να ανανεώσεις τα φυσικά καστανά μαλλιά σου, χωρίς να τα ταλαιπωρήσεις ιδιαίτερα, αλλά και χωρίς να αναγκάζεσαι να πηγαίνεις κάθε 3 εβδομάδες στο κομμωτήριο για touch ups. Για να διατηρήσεις το εν λόγω look, οι ανταύγειες απαιτούν φρεσκάρισμα κάθε 6-9 μήνες, ενώ για να διατηρήσεις τη λάμψη των μαλλιών σου, μπορείς να κάνεις glosses κάθε 2 μήνες περίπου.

Μεταξύ των επισκέψεων στο κομμωτήριο, φρόντισε τα μαλλιά σου με ένα σαμπουάν και ένα conditioner για βαμμένα μαλλιά και μην παραλείπεις την ενυδάτωσή τους με μάσκες, θρεπτικά έλαια και θεραπείες.

Copper | Το διαχρονικά κομψό χρώμα μαλλιών που κολακεύει όλες τις γυναίκες

Hair Inspiration

Το Brownie Batter Brunette κέντρισε το ενδιαφέρον σου; Δες παρακάτω τα πιο ωραία looks που βρήκαμε στο Instagram και πάρε ιδέες για να ξέρεις ακριβώς τι να ζητήσεις από τον colorist σου:

Δεν πρόλαβες να λουστείς; Τα stylish χτενίσματα που μπορείς να κάνεις για να μην το καταλάβει κανείς

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ