Follow us

Lily Collins | Υιοθέτησε ένα εκκεντρικό μακιγιάζ που δίχασε το κοινό

Αν δεν θες να προσθέσεις χρόνια στο πρόσωπό σου, τότε πρέπει να το αποφύγεις 100%.

Lily Collins Splash News / Ideal Image

Ένα πολύ εξεζητημένο beauty look υιοθέτησε η Lily Collins στην πρόσφατη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Time 100 Next Gala, την ετήσια εκδήλωση που διοργανώθηκε πριν λίγες μέρες στη Νέα Υόρκη. Η ηθοποιός επέλεξε να υιοθετήσει ένα makeup look και χτένισμα που δίχασε το κοινό και τους θαυμαστές της για έναν πολύ απλό λόγο: Την έκαναν να δείχνει πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της.

Πιο αναλυτικά, η γνωστή σε όλους μας (και κατά τ' άλλα πολύ αγαπημένη) "Emily in Paris" έκανε ένα πολύ ιδιαίτερο eye liner look που συνδύαζε δύο μεγάλες τάσεις: το winged και το reverse liner. Ο συνδυασμός αυτός προσέδιδε άφθονα 60s vibes στο beauty look της ηθοποιού ενώ θύμιζε έντονα τη γνωστή, μοναδική Twiggy.

Lily Collins | Υιοθέτησε ένα εκκεντρικό μακιγιάζ που δίχασε το κοινό

Some more info

Με το winged liner εννοούμε το πατροπαράδοτο eye liner που έχει μια ελαφρή καμπύλη στην άκρη, δημιουργώντας ένα εφέ cat-eye που είναι πολύ σέξι και θηλυκό. Όσο για το reverse liner, η τάση θέλει μια γραμμή (πιο λεπτή ή πιο παχιά, ανάλογα με τις προτιμήσεις) σχεδιασμένη κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων. Αυτό το "ανάποδο" liner χαρίζει ένα super dramatic look που κάνει τα μάτια και το βλέμμα να ξεχωρίζουν, ακόμα κι αν είναι τελείως άβαφα.

Διάβασε περισσότερα εδώ για το reverse liner.

Και πού είναι λοιπόν το κακό, θα αναρωτηθείς; Ενώ λοιπόν δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό στον συνδυασμό των δύο αυτών τάσεων στο eye liner, το ταίριασμά τους με τις full bagns της ηθοποιού δεν "κάθησε" τόσο καλά.

Banana Liner | Το πιο εύκολο στιλ eyeliner θα γίνει το αγαπημένο σου

Πιο αναλυτικά, κι ενώ πράγματι τα liners που σχεδίασε ο makeup artist της ηθοποιού (σ.σ. Vincent Oquendo) έκαναν τα μάτια της να δείχνουν τεράστια και να ξεχωρίζουν από μακριά, οι πλούσιες αφέλειες που έκρυβαν ολόκληρο το μέτωπό της και σχεδόν έπεφταν στα μάτια της "έκοβαν" και έκρυβαν το πρόσωπό της ενώ έδιναν στο όλο look ένα πιο σοβαρό ύφος που δεν ταίριαξε στο νεαρό της ηλικίας της. Εν ολίγοις, το τελικό αποτέλεσμα ήταν "βαρύ", ενώ της πρόσθεσε τουλάχιστον 5 χρόνια, κάνοντάς της να δείχνει μεγαλύτερη - κάτι που είναι αρκετά δύσκολο να γίνει για τη συγκεκριμένη ηθοποιό που φαίνεται μονίμως 20 κάτι.

3 χτενίσματα από το street style που κάνουν ξανά και ξανά τα πιο stylish girls - και θα αντιγράψουμε κι εμείς τον χειμώνα

Δες το beauty look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ