Follow us

Trending now | To χτένισμα - αλογοουρά που είναι τέλειο για τα party looks του ΣΚ

Κι ένα mini tutorial για το πώς θα κάνεις το viral χτένισμα που έχει κάνει χαμό στο TikTok.

Ariana Grande Splash News / Ideal Image

Το σαββατοκύριακο είναι επιτέλους εδώ και εσύ πιθανόν να σκέφτεσαι από τώρα τι θα βάλεις στο πάρτι/έξοδο/ποτό που έχεις κανονίσει με την παρέα σου. Τι γίνεται όμως με τα μαλλιά σου; Σε περίπτωση που θες να κάνεις κάτι πρωτότυπο και μοντέρνο, όμως δεν έχεις καταλήξει ακόμα σε τι ακριβώς, είμαστε εμείς εδώ για σένα: βρήκαμε το πιο girly χτένισμα-αλογοουρά που μπορείς να κάνεις τώρα.

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει το Barbiecore trend | Φόρεσε τη ροζ σκιά που κολακεύει όλα τα χρώματα ματιών

Τι χαρακτηρίζει στην ουσία το χτένισμα; Μια πολύ καλά χτενισμένη αλογοουρά που είναι πιασμένη στην κορυφή του κεφαλιού, όσο πιο ψηλά γίνεται, με τα μαλλιά να πέφτουν ολόισια πίσω, αλλά με ένα ελαφρύ γύρισμα (flipped-up) στις άκρες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το χτένισμα συνοδεύεται από μια πλαϊνή φράντζα ενώ σχεδόν πάντα τα μαλλιά είναι "γυαλισμένα", με τη βοήθεια συγκεκριμένων hairstyling προϊόντων που τα βοηθά να δείχνουν λεία και εξαιρετικά λαμπερά.

Editor's note: Αν θες, μπορείς να κάνεις χαλαρές μπούκλες έτσι ώστε να φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό το χτένισμα από πίσω. Παρεκκλίνεις λίγο από την κλασική εκδοχή του χτενίσματος μεν, αλλά έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις το πιο girly hairstyle για την έξοδο του Σαββάτου.

Δες στο παρακάτω βίντεο πώς μπορείς να το πετύχεις:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ