Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Υιοθέτησε το "brown balayage", μια από τις top τάσεις μαλλιών για το 2023

Η influencer φρέσκαρε τα μαλλιά της με το πιο κομψό balayage σε καστανές αποχρώσεις που έχουμε δει έως σήμερα.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram @chrismpo

Στο κομμωτήριο βρέθηκε η Χριστίνα Μπόμπα, που ενόψει και των γιορτινών ημερών που πλησιάζουν, θέλησε να φρεσκάρει το hair look της και να βάψει τα μαλλιά της.

Η Δούκισσα Νομικού με wispy bangs | Οι αφέλειες που θα ζήλευε και η πιο κομψή Γαλλίδα

Πιο συγκεκριμένα, και αφού είχε προηγηθεί μια ανανέωση της ρίζας πριν λίγες μόλις μέρες, η influencer επισκέφτηκε ξανά τον αγαπημένο της hairstylist, Παναγιώτη Ασσιώτη, αυτή τη φορά για μια πιο μεγάλη αλλαγή στο χρώμα. Οι διακριτικές ανταύγειες που είχε κάνει τον προηγούμενο μήνα - και έκαναν ακόμα πιο έντονο το σκούρο καστανό των μαλλιών της -, έδωσαν τη θέση τους σε ένα "brown balayage" σε chestnut brown απόχρωση, που μάλιστα αποτελεί και τη μεγαλύτερη τάση φέτος.

Τι είναι το balayage;

Πρόκειται για ανταύγειες που δημιουργούνται "ελεύθερα" με το χέρι και δεν εκτείνονται σε όλο το μήκος της τρίχας, σε αντίθεση για παράδειγμα με τα παραδοσιακά highlights (ανταύγειες) που γίνονται με αλουμινόχαρτα (και ξεκινούν από τις ρίζες φτάνοντας στις άκρες).

Γιατί είναι τόσο δημοφιλής αυτή η τεχνική; Γιατί είναι όσο low-maintenance πρέπει και δεν απαιτεί συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο, ενώ χαρίζει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα που δεν μαρτυρά οποιαδήποτε παρέμβαση κομμωτή. Είναι τέλειο δηλαδή για εσένα που θες να είσαι πιο χαλαρή με τις επισκέψεις στο κομμωτήριο, αφού και να μεγαλώσουν τα μαλλιά οι ανταύγειες θα "μπλεχτούν" αρμονικά ανάμεσά τους και το αποτέλεσμα θα δείχνει αρμονικό. Όπως επίσης είναι ιδανικό αν δεν είσαι έτοιμη για κάποια μεγαλύτερη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου και θες απλά να ανανεώσεις το φυσικό σου. Στην ουσία, το balayage βοηθά να φωτιστεί η βάση σου, το φυσικό σου χρώμα, δίνοντας μια ενδιαφέρουσα διάσταση στα μαλλιά με παιχνιδίσματα σε διαφορετικές αποχρώσεις.

Χριστίνα Μπόμπα | Δοκίμασε το μικρό μυστικό των Γαλλίδων για τέλεια μαλλιά

Δες το αποτέλεσμα:

Χριστίνα Μπόμπα | Υιοθέτησε το "brown balayage", μια από τις top τάσεις μαλλιών για το 2023

Θυμήσου τις ανταύγειες του προηγούμενου μήνα:

μπόμπα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ