Follow us

Τα καλύτερα σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Ενδυναμώνουν την τρίχα και εξυγιαίνουν το τριχωτό για ορατά πιο πυκνά μαλλιά.

σαμπουάν για τριχόπτωση Splash News/Ideal Image

Η απώλεια μέχρι και 100 τριχών τη μέρα είναι απόλυτα φυσιολογική. Αν όμως το ντους, το πάτωμα και η βούρτσα σου μαρτυρούν πως χάνεις πολύ περισσότερες τρίχες από αυτές, τότε ήρθε η ώρα να λάβεις δράση. Είτε λόγω κληρονομικότητας, είτε λόγω κακής διατροφής, είτε λόγω κάποιας ανθυγιεινής δίαιτας, είτε λόγω έντονου άγχους, είτε κάποιας ορμονικής διαταραχής ή ασθένειας, η τριχόπτωση έγινε ο καθημερινός εφιάλτης σου. Πριν ακόμα επισκεφτείς το δερματολόγο σου, δοκίμασε να εντάξεις στη haircare ρουτίνα σου ένα σαμπουάν για τριχόπτωση.

Οι καλύτερες κρέμες ματιών κατά των ρυτίδων που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Δεν χρειάζεται να πας μακριά. Μερικά από τα καλύτερα σαμπουάν για τριχόπτωση, που ενδυναμώνουν τα μαλλιά, τονώνουν την μικροκυκλοφορία του αίματος και εξυγιαίνουν το τριχωτό διευκολύνοντας την υγιή ανάπτυξη των τριχών, θα τα βρεις λίγα μέτρα πιο μακριά -στο φαρμακείο της γειτονιάς σου:

Οι καλύτεροι οροί προσώπου με υαλουρονικό οξύ που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Director's Choice | Τα καλύτερα σαμπουάν για τριχόπτωση

Dercos Energisant Shampoo, Vichy

Dercos Energisant Shampoo, Vichy

Το Dercos Energisant Shampoo είναι το μόνο σαμπουάν που περιέχει Aminexil, το αποκλειστικό μόριο που καταπολεμά τη σκλήρυνση των ινών κολλαγόνου, προκειμένου να διατηρείται η απαλότητα και η ελαστικότητα των ιστών που περιβάλλουν την ρίζα ώστε να τη βοηθήσουν να σταθεροποιηθεί. 

Shampoo with Quinine, Klorane

Shampoo with Quinine, Klorane

Εμπλουτισμένο με κινίνη και βιολογικό εντελβάις, το Shampoo with Quinine καθαρίζει απαλά τα μαλλιά και λειτουργεί σαν συμπληρωματική δράση στις αγωγές κατά της τριχόπτωσης, διεγείροντας την ανάπτυξη της τρίχας.

Phytonovathrix Shampoo, Phyto

Phytonovathrix Shampoo, Phyto

Εμπλουτισμένο με το ενεργό, τονωτικό εκχύλισμα Guarana και εκχύλισμα ροδοφυκών, το Phytonovathrix Shampoo ενδυναμώνει τα μαλλιά, για μια ορατά πιο πλούσια εμφάνιση.

Anaphase+, Ducray

Anaphase+, Ducray

Το δυναμωτικό Anaphase+ αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα στις αγωγές τριχόπτωσης, καθώς επαναφέρει τον όγκο, τη δύναμη και τη ζωντάνια στα αδύναμα μαλλιά.

Women's Tonic Shampoo, APIVITA

Women's Tonic Shampoo, APIVITA

Με βιολογικά αιθέρια έλαια λεβάντα, φασκόμηλο, νέρολι, δάφνη, 4 βιταμίνες, πρωτεΐνες σιταριού και λούπινο και εκχυλίσματα από ginseng, το Women's Tonic Shampoo της Apivita τονώνει και αναζωογονεί τα μαλλιά, ενώ παράλληλα εξυγιαίνει το τριχωτό διευκολύνοντας την υγιή ανάπτυξή τους.

Hair Force Shampoo for Women, Frezyderm

Hair Force Shampoo for Women, Frezyderm

Το Hair Force Shampoo for Women είναι κατάλληλο τόσο για την εποχική όσο και τη χρόνια αντιδραστική γυναικεία τριχόπτωση, καθώς προσφέρει ενδυνάμωση των θυλάκων, ενίσχυση τριχοφυΐας και προστασία από τη φθορά.

Triphasic Stimulating Shampoo, Rene Furterer

Triphasic Stimulating Shampoo, Rene Furterer

Το Triphasic Stimulating Shampoo δεν περιέχει καθόλου σιλικόνη κι αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα για στοχευμένες θεραπείες κατά της τριχόπτωσης, καθώς ενδυναμώνει τα μαλλιά, τονώνει την μικροκυκλοφορία του αίματος, διευκολύνει το ξέμπλεγμα και χαρίζει απαλότητα και λάμψη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ