Follow us

Winter Manicure | 5 χρώματα νυχιών που κάνουν θραύση αυτήν την στιγμή στο Instagram

Πρωτότυπα χρώματα και ιδιαίτερα φινιρίσματα που αξίζει να δοκιμάσεις.

νύχια χειμώνας 2022 χρώματα Splash News/Ideal Image

Λίγο πριν το καθιερωμένο ραντεβού τους στο nail salon, οι περισσότερες γυναίκες αναζητούν έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ τους στο Instagram. Αυτό ακριβώς κάναμε κι εμείς κι έτσι καταφέραμε να ανακαλύψουμε τις τάσεις, που αν και κάνουν θραύση αυτήν την στιγμή στα social media, ίσως δεν έχεις ακόμα εντοπίσει. Ακολουθούν οι κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το χειμώνα 2022 και τα top χρώματα της σεζόν, που αξίζει να υιοθετήσεις στο μανικιούρ σου:

Η Νάντια Μπουλέ βρήκε το πιο κομψό σχέδιο για κοντά νύχια

Νύχια χειμώνας 2022 | Τα top χρώματα της σεζόν

Chocolate Brown

Οι κορυφαία οίκοι (βλ. Brandon Maxwell και Proenza Schouler) "μίλησαν" μέσω των FW22-23 shows τους και το Instagram "υπάκουσε" αναδεικνύοντας τα καφέ νύχια σε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

Deep Red

Η go-to manicurist της Hailey Bieber, Zola Ganzorigt, το είπε πρώτη και το Instagram το επιβεβαίωσε: Το πιο δημοφιλές χρώμα νυχιών στα nail salons αυτήν την στιγμή είναι το βαθύ μπορντό. Κι όχι άδικα. Πρόκειται για μια εξαιρετικά κομψή απόχρωση, που ταιριάζει τόσο σε κοντά, όσο και σε πιο μακριά νύχια, ενώ κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας.

Velvet

Όλα τα χρώματα νυχιών θεωρούνται τάση φέτος το χειμώνα, αρκεί να έχουν βελούδινο φινίρισμα. Το κλειδί εδώ είναι τα μαγνητικά βερνίκια νυχιών, που χαρίζουν αυτό το πολύ ενδιαφέρον εφέ.

Αυτό είναι το πιο διαχρονικό μανικιούρ για κοντά νύχια

Colorful Chrome

Μιλώντας για ενδιαφέροντα φινιρίσματα, σημείωσε επίσης ότι τα chrome nails, που έκανε διάσημα η Hailey Bieber, εξακολουθούν να αποτελούν μεγάλη τάση, με τη διαφορά ότι αυτήν τη σεζόν επανασυστήνονται σε κλασικά χειμερινά χρώματα, όπως το κόκκινο, το μπλε, το κυπαρισσί και το καφέ.

Olive Green

Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα κλασικά navy, burgundy και κυπαρισσί του χειμώνα, δοκίμασε να βάψεις τα νύχια σου με ένα olive green βερνίκι νυχιών, που δείχνει wintery και ταυτόχρονα fashion forward.

Το πιο περιζήτητο χρώμα νυχιών της σεζόν σύμφωνα με τους manicurists

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ