Follow us

Η Κλέλια Ανδριολάτου αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που έκοψε τόσο πολύ τα μαλλιά της

Όχι, δεν το έκανε για να ακολουθήσει τα hair trends.

MissBloom TEAM

Μπορεί στη σειρά "Maestro" να βλέπουμε τα επιμελώς ατημέλητα μακριά μαλλιά της Κλέλιας Ανδριολάτου να "λούζονται" από τον ήλιο στο νησί των Παξών, ωστόσο στην πραγματικότητα η ηθοποιός έχει πολύ κοντά μαλλιά τώρα.

Big Hair | Η Βάσια Κωσταρά έκανε το πιο εντυπωσιακό χτένισμα που έχουμε δει όλη τη χρονιά

Μέσα στο 2022 κι αφού είχαν τελειώσει τα γυρίσματα της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η Κλέλια Ανδριολάτου προέβη σε μια δραστική αλλαγή στην εμφάνισή της, υιοθετώντας το αγαπημένο κούρεμα των Γαλλίδων, που δεν είναι άλλο από το κοντό καρέ με αφέλειες.

Δεδομένου ότι τα μακριά μαλλιά ήταν άρρηκτα συνδεδεμένα με την εικόνα της, η απόφασή της αυτή προκάλεσε έκπληξη στους θαυμαστές με πολλούς να τη συμβουλεύουν να τα μακρύνει ξανά. Η ίδια μιλώντας την κάμερα της εκπομπής "Πρωινό μας" αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που έκοψε τόσο πολύ τα μαλλιά της.

Πιο ανανεωμένη από ποτέ η Τζένη Μπαλατσινού | Το νέο χρώμα στα μαλλιά της ανήκει στις top τάσεις του χειμώνα

"Τα έκοψα για την παράσταση", είπε αναφερόμενη στο "Μοτέλ", στο οποίο υποδύεται την Άννα, ενώ στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν θα έπρεπε να είναι κοντά απάντησε: "Τίποτα δεν πρέπει. Ό,τι έχουμε έμπνευση κάνουμε οι άνθρωπο- αυτό ελπίζω".

Δες το νέο bob haircut της:

Ας θυμηθούμε πώς ήταν παλαιότερα τα μαλλιά της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ