Follow us

Το "ζεστό" φλοράλ άρωμα που θα γίνει το νέο αγαπημένο σου φέτος το χειμώνα

+ Έξυπνα tips για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στο άρωμά σου.

Beauty Splash News/Ideal Image

Το χειμώνα τα δροσερά φλοράλ και τα φρουτώδη αρώματα δίνουν -δικαίως- τη θέση τους σε πιο χαλαρωτικές δημιουργίες, που αποπνέουν "ζεστασιά" κι αισθησιασμό. Ένα τέτοιο άρωμα είναι και το Frangipani της L' Erbolario, της ιταλικής εταιρείας που από το 1978 δημιουργεί καλλυντικά εξαιρετικής ποιότητας, που περιέχουν συστατικά αποκλειστικά φυτικής προέλευσης.

Frangipani Parfumo | Το πιο εθιστικό φλοράλ άρωμα της σεζόν

Το νέο άρωμα της L' Erbolario υμνεί τον τροπικό θάμνο "Frangipani ή Plumeria", που φύεται στα νησιά του Ειρηνικού και του Ινδικού ωκεανού, την Καραϊβική, τη Νότια Αμερική και το Μεξικό, αλλά και στη Σικελία.

Ιδανικό για τους πιο κρύους μήνες του χρόνου, αλλά και για επίσημες βραδινές εκδηλώσεις, το Frangipani parfumo δεν πρέπει να λείπει από καμία perfume wardrobe. Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στην χαλαρωτική νότα του λουλουδιού Frangipani, η οποία ενισχύεται με εσπεριδοειδείς νότες από μανταρίνι και περγαμόντο. Στο τέλος, το κεδρόξυλο (cedarwood) και το κεχριμπάρι (amber) προσφέρουν μια σχεδόν εθιστική αίσθηση ζεστασιάς και νοσταλγίας.

Το "ζεστό" φλοράλ άρωμα που θα γίνει το νέο αγαπημένο σου φέτος το χειμώνα

Η L' Erbolario, όπως σίγουρα γνωρίζεις, δεν ξεχωρίζει όμως μόνο για τα άκρως ποιοτικά προϊόντα της, αλλά και για τις φινετσάτες συσκευασίες της. Τρανό παράδειγμα αποτελεί το μπουκάλι του Frangipani parfumo, που λαμβάνει το χρώμα του από τις χίλιες αποχρώσεις αυτού του εξωτικού λουλουδιού κι αιχμαλωτίζει όλη την ομορφιά και το άρωμα αυτού του ζεστού και μαγευτικού λουλουδιού.

Μικρά μυστικά για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στο άρωμά σου

1. Αρωματίσου στα σημεία των σφυγμών δηλαδή στους καρπούς, τους αγκώνες, το λαιμό και πίσω από τα γόνατα. Προσοχή! Μην τρίψεις τους καρπούς σου μεταξύ τους, γιατί έτσι το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αλλοιώσεις το άρωμα και να μειώσεις τη διάρκειά του.

2. Αν θέλεις το άρωμά σου να διαρκέσει ακόμα περισσότερο συνδύασέ το με τα υπόλοιπα υπέροχα προϊόντα της σειράς:

-Ξεκίνησε με το τζελ μπάνιου, το οποίο συμπεριλαμβάνει εκχύλισμα και αποσταγμένο νερό από Frangipani κι έτσι εκτός από το ότι απομακρύνει του ρύπους, αφήνει την επιδερμίδα απαλή και διακριτικά αρωματισμένη.

FRANGIPANI

-Στη συνέχεια ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου με την αρωματική κρεμά σώματος της σειράς, η οποία θα σε εντυπωσιάσει με την γρήγορη απορροφητική υφή της και με το πόσο μεταξένια αφήνει την επιδερμίδα.

FRANGIPANI

-Μην ξεχάσεις να βάλεις στην τσάντα σου την κρεμά χεριών, που συνδυάζει τις ενυδατικές και τονωτικές ιδιότητες του εκχυλίσματος και αποσταγμένου νερού από Frangipani, με τις καθησυχαστικές νότες αυτού του εξωτικού λουλουδιού. Η εξαιρετικά απαλή υφή της, προσφέρει στην επιδερμίδα των χεριών θρέψη κι απαλότητα.

FRANGIPANI

- Για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ψέκασε το άρωμα στο κόκκινο ύφασμα του βραχιολιού σε σχήμα λουλουδιού της σειράς. Με αυτό το τρόπο θα διατηρήσεις το άρωμα, παίρνοντάς το μαζί σου.

FRANGIPANI

Bonus Tip!

Όταν θα κάνεις τα ψώνια σου από την L' Erbolario, μην ξεχάσεις να πάρεις και δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το ιταλικό brand προσφέρει ολοκληρωμένες ιδέες δώρων με πολυτελή gift sets σε εξαιρετικά καλαίσθητες συσκευασίες με τα προϊόντα της σειράς Frangipani, που θα ενθουσιάσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές "μύτες".

FRANGIPANI
info
www.erbolario.gr/el/
Βρες όλα τα προϊόντα στα φαρμακεία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ