Follow us

"Κούκλα, 10 χρόνια νεότερη" | Η Μαρία Σολωμού με ολόισια μαλλιά δείχνει πιο νέα από ποτέ

Η ηθοποιός ίσιωσε τα μαλλιά της μετά από καιρό και... "έριξε" το διαδίκτυο.

MissBloom TEAM
Μαρία Σολωμού Instagram

Η Μαρία Σολωμού πήγε στο κομμωτήριο και... έριξε το Internet. Τι εννοούμε; Ότι αποφάσισε να ισιώσει τα afro μαλλιά της μετά από πολύ καιρό και το αποτέλεσμα έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να ...παραμιλούν.

Αναλυτικότερα, η ηθοποιός, γνωστή για τα γεμάτα όγκο, πολύ σγουρά μαλλιά της που έχουν γίνει πλέον σήμα κατατεθέν της, αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή και να υιοθετήσει το sleek look με ολόισια, λεία μαλλιά. Ο Ιωάννης Μιχαλέλης, ο hairstylist που εμπιστεύεται απόλυτα η ηθοποιός και στον οποίο καταφεύγει κάθε φορά όταν θέλει να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της, κατάφερε κάτι, ομολογουμένως, αρκετά δύσκολο: να ισιώσει τέλεια τα ατίθασα μαλλιά της.

Βάσια Κωσταρά | Το μοντέρνο κούρεμά της που "αφαιρεί" χρόνια από το πρόσωπο

Αν έχεις κι εσύ σγουρά μαλλιά, ακόμα και σπαστά με πολύ όγκο, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο αλλά και χρονοβόρο είναι να αποκτήσεις ένα απόλυτα sleek look, που θα έχει και διάρκεια χωρίς να φριζάρει /χαλάσει / γίνει και πάλι σγουρό. Ο κομμωτής της όμως το έφερε εις πέρας, συγκεντρώνοντας σχόλια θαυμασμού από όλες τις γυναίκες που έμειναν άναυδες από το αποτέλεσμα.

Επιπλέον, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι το συγκεκριμένο hair look έκανε την ηθοποιό να δείχνει (τουλάχιστον) 10 χρόνια νεότερη, πράγμα που παρατήρησαν και οι fans της, με μερικούς να το επισημαίνουν στα σχόλια. "Κούκλα, 10 χρόνια νεότερη με αυτό το μαλλί, αγέραστη", τής έγραφαν στα comments, κι εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε. Πράγματι, το ίσιο μαλλί χαρίζει στην ηθοποιό άφθονα νεανικά vibes που, σε συνδυασμό με την ούτως ή άλλως νεανική της εμφάνιση και επιδερμίδα, την κάνουν να φαίνεται 20 χρονών. Άνετα μπορούμε να πούμε ότι η Μαρία Σολωμού όσο μεγαλώνει...μικραίνει, αφού φαίνεται ότι ο χρόνος περνάει και δεν την αγγίζει - είναι όντως αγέραστη.

Η Βάσια Κωσταρά με το γιορτινό μανικιούρ που αναδεικνύει απόλυτα τα οβάλ νύχια

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ