Follow us

7 value for money παλέτες σκιών που όντως θα χρησιμοποιήσεις μέχρι τέλους

Είναι ιδανικές τόσο για πρωινά, όσο και για βραδινά eye looks.

παλέτα σκιών Splash News/Ideal Image

Όλες θαυμάζουμε τα πολύχρωμα makeup looks των celebrities στο κόκκινο χαλί και το Instagram, αλλά πόσες από εμάς θα τα υιοθετήσουμε όντως; Λίγες, πολύ λίγες. Πριν λοιπόν επενδύσεις σε μία extravagant παλέτα σκιών, σκέψου πόσο θα τη χρησιμοποιήσεις τελικά. Λίγο, πολύ λίγο. Ποιες παλέτες σκιών αξίζουν όντως μια θέση στη συλλογή σου;

Τα χρώματα σκιών και κραγιόν που κολακεύουν όσο τίποτα άλλο τις ξανθιές γυναίκες

Must για κάθε συλλογή καλλυντικών είναι μια neutral παλέτα σκιών με μπεζ και καφέ αποχρώσεις, που είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση. Πρόσεξε η παλέτα που θα επιλέξεις να έχει τουλάχιστον μία ή δύο σκουρόχρωμες σκιές, που θα μπορείς να εφαρμόσεις στην εξωτερική κόγχη των ματιών για να χαρίσεις βάθος στο βλέμμα σου αλλά και μερικές ιριδίζουσες σκιές, που θα μεταμορφώσουν το πρωινό μακιγιάζ σου σε βραδινό, απλά εφαρμόζοντάς τες στην εσωτερική γωνία των ματιών ή στο κέντρο του κινητού βλεφάρου.

Τα ξυλώδη αρώματα που θα ερωτευτείς φέτος το χειμώνα

Αν αγαπάς το χρώμα, επίλεξε μια neutral παλέτα με ένα ή δύο διακριτικά pops of colour σε "εύκολα" χρώματα, όπως το πράσινο και το ροζ, που όντως θα εντάξεις πολλές φορές στο μακιγιάζ σου. Για λοιπούς πειραματισμούς, αγόρασε μονές σκιές σε έντονα χρώματα, που ούτε κοστίζουν πολύ, ούτε γεμίζουν χωρίς λόγο το νεσεσέρ σου.

Γνωρίζοντας πως οι περισσότερες παλέτες σκιών κοστίζουν τουλάχιστον 50 ή ακόμα και 80 ευρώ, συγκεντρώσαμε παρακάτω τις 7 value for money παλέτες σκιών κάτω των 35, που όντως αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου, τόσο λόγω της εξαιρετικής ποιότητας των σκιών, όσο και των ευέλικτων αποχρώσεών τους:

Οι mascaras που αναδεικνύουν υπέροχα τα καστανά μάτια

Director's Choice | Οι καλύτερες παλέτες σκιών που θα δοκιμάσεις ποτέ

Make-Up Colour Palette στην απόχρωση 626, Erre Due

Make-Up Colour Palette στην απόχρωση 626, Erre Due

Αυτή η παλέτα της Erre Due περιλαμβάνει δέκα satin και matte σκιές ματιών σε καφέ, μπεζ, πράσινες και μοβ αποχρώσεις για  υπέροχους χρωματικούς σχεδιασμούς και εντυπωσιακά μακιγιάζ. 

Pocket Palette Sun Shadows στην απόχρωση Noon Light, Sephora Collection (sephora.gr)

Pocket Palette Sun Shadows στην απόχρωση Noon Light, Sephora Collection (sephora.gr)

Αν δεν αγαπάς τις καφέ σκιές, ένταξε στη συλλογή σου μια παλέτα με απαλές ροζ και μπεζ σκιές, που ταιριάζουν με κάθε μακιγιάζ. Οι σκιές των Pocket Palettes της Sephora Collection παρά την εξαιρετικά οικονομική τιμή τους, έχουν πάρα πολύ καλή απόδοση χρώματος, ενώ χωρούν ακόμα και στο πιο μικρό τσαντάκι.

Cheek & Eye Palette Νο2, Radiant Professional

Cheek & Eye Palette Νο2, Radiant Professional

Η παλέτα Cheek & Eye Palette Νο2 υπόσχεται απόλυτα natural looks, με κομψές, ακαταμάχητες και ευπροσάρμοστες αποχρώσεις σε κάθε στιλ. Περιλαμβάνει 4 σκιές, 2 blushes και 1 highlighter έτσι ώστε να έχεις ό,τι χρειάζεσαι για το μακιγιάζ σου σε ένα μέρος.

Warm Nude Beauty Total Look Palette, Seventeen Cosmetics

Warm Nude Beauty Total Look Palette, Seventeen Cosmetics

Αν και εξαιρετικά οικονομική, αυτή η παλέτα θα σε ενθουσιάσει με την ποιότητά της. Περιέχει πέντε σκιές μεγάλης διάρκειας σε silky υφή για ματ αποτέλεσμα αλλά και σε powder creamy υφή για λαμπερό αποτέλεσμα, ένα highlighter φυσικής λάμψης και ένα ρουζ που ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας.

Soft Nude Eyeshadow Palette στην απόχρωση 02 Warm Tones, Kiko Milano

Soft Nude Eyeshadow Palette στην απόχρωση 02 Warm Tones, Kiko Milano

Η Soft Nude Eyeshadow Palette περιλαμβάνει 10 διαφορετικές neutral αποχρώσεις compact υφής με περλέ, ματ και σατινέ φινίρισμα, που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.

Nude Obsessions Eyeshadow Palette, Huda Beauty (sephora.gr)

Nude Obsessions Eyeshadow Palette, Huda Beauty (sephora.gr)

Αν φημίζεται για κάτι η Huda Beauty, αυτό είναι σίγουρα οι σκιές της. Κάθε παλέτα Nude Obsessions διαθέτει 9 παραλλαγές των πιο σαγηνευτικών nude αποχρώσεων, που ταιριάζουν στο δικό σου τόνο επιδερμίδας (light, medium, dark).

Mini Nude Palette, Natasha Denona (sephora.gr)

Mini Nude Palette, Natasha Denona (sephora.gr)

Οι εν λόγω σκιές αποτελούν το gold standard για πολλούς makeup artists. Αν δεν έχεις budget για μία μεγάλη παλέτα της Natasha Denona, μπορείς να τις δοκιμάσεις σε μία mini palette. Θα σε ενθουσιάσει τόσο η εξαιρετική απόδοση χρώματος, όσο και το πόσο εύκολο είναι το blending των σκιών της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ