Follow us

Xmas mani | Η Έλενα Χριστοπούλου με μια (πολύ) διαφορετική πρόταση για το μανικιούρ των γιορτών

Μια εναλλακτική ιδέα μανικιούρ για όσες έχουν βαρεθεί το κλασικό κόκκινο / μπορντό / γκλίτερ στα νύχια.

MissBloom TEAM
Έλενα Χριστοπούλου NPD

Οι γιορτές πλησιάζουν και το τρίπτυχο μαλλιά - μακιγιάζ - μανικιούρ βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τις περισσότερες γυναίκες. Και το μανικιούρ είναι το πρώτο που μας απασχολεί γενικώς, μιας και όλες μας θέλουμε περιποιημένα νύχια, ει δυνατόν στις πιο trendy αποχρώσεις της σεζόν.

Αυτό το χρώμα είναι η πιο ενδιαφέρουσα και κομψή πρόταση στα νύχια για το '23

Συνήθως, η περίοδος αυτή και το γιορτινό κλίμα που επικρατεί καλεί για πιο ευφάνταστες, festive αποχρώσεις και nail art: φλογερά κόκκινα, κλασικά μπορντό, σκούρα πράσινα και ευφάνταστα σχέδια με γκλίτερ ή χωρίς, που θυμίζουν Χριστούγεννα, είναι οι στάνταρ επιλογές που δεν μας έχουν απογοητεύσει ποτέ. Υπάρχουν ωστόσο γυναίκες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά (και) με το μανικιούρ τους, απορρίπτοντας τα all-time-classics και δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης σε πιο ιδιαίτερα και "ασυνήθιστα" mani looks.

Η Έλενα Χριστοπούλου υιοθέτησε το εμβληματικό κούρεμα της πριγκίπισσας Diana

Αυτή ήταν και η περίπτωση της Έλενας Χριστοπούλου, που αποφάσισε να βάλει για λίγο στην άκρη το, κατά τ' άλλα, πολύ θηλυκό κόκκινο με το οποίο την είχαμε συνηθίσει και να προτιμήσει ένα... παστέλ κοραλί για τις γιορτές. Ναι, καλά άκουσες, η παρουσιάστρια έκανε ένα μανικιούρ σε μια αρκετά ανοιξιάτικη απόχρωση, το απαλό ροδακινί - κοραλί που βέβαια άνετα μπορεί να παρομοιαστεί με απαλό ροζ ή nude - αποτελεί δηλαδή μια σχεδόν ουδέτερη απόχρωση, που μπορεί να είναι παντός καιρού.

Δες το nail look της:

Δες ξέρουμε πώς σου φαίνεται το κοραλί για τα Χριστούγεννα, εμείς πάντως θεωρούμε πως είναι ένα πολύ girly χρώμα που μπορεί να δείξει κομψό σε οποιαδήποτε περίοδο του χρόνου - και μια τέλεια εναλλακτική για να κάνεις τη διαφορά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ