Follow us

Last minute beauty gifts | 10+1 "σαπουνέ" αρώματα που είναι η τέλεια ιδέα για δώρο

Η πιο safe λύση σε δώρο για άντρες και γυναίκες που δεν έχει απογοητεύσει ποτέ κανέναν.

gifts iStock

Το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς πλησιάζει - άρα και η μέρα που οι περισσότεροι ανταλλάζουμε δώρα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τι γίνεται όμως αν η καθημερινότητα τα έφερε έτσι, με αποτέλεσμα να μην προλάβεις να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά για να βρεις το ιδανικό δώρο για τη μαμά, την αδελφή, την κολλητή ή το αγόρι σου; Μην ανησυχείς, έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες - και έχεις ακόμα λίγο χρόνο για να περιηγηθείς στα μαγαζιά (ή στα on line καταστήματα) και να βρεις το ιδανικό δώρο για όλους.

5 πολυτελή γυναικεία αρώματα που αξίζει να προσθέσεις στο μπουντουάρ σου φέτος τον χειμώνα

Εμείς προτείνουμε μια πολύ safe λύση που αποκλείεται να απογοητεύσει κανέναν, είτε μιλάμε για τη μαμά, την αδελφή, την καλύτερή σου φίλη, ακόμα και το αγόρι σου ή τον κολλητό/αδελφό/μπαμπά σου.

Ποια είναι αυτή; Το άρωμα φυσικά, που αποτελεί διαχρονικά την πιο ασφαλή επιλογή δώρου για όλους, ανεξαρτήτως φύλου. Και πιο συγκεκριμένα, το άρωμα που μυρίζει σαπούνι, καθώς θεωρείται μια unisex μυρωδιά που αρέσει σε όλους, άντρες - γυναίκες.

5 festive παλέτες σκιών για τα πιο λαμπερά eye makeup looks στο ρεβεγιόν (και όχι μόνο)

Οι νότες που πρέπει να αναζητήσεις είναι οι νότες λεμονιού (και άλλων εσπεριδοειδών, όπως πορτοκάλι) αλλά και μόσχου (musk) ή λευκών λουλουδιών (γιασεμιού, νυχτολούλουδου, μανόλιας). Όλες οι παραπάνω αναδίδουν αυτή τη μαγευτική αίσθηση φρεσκάδας που λατρεύεται από όλους ανεξαιρέτως, αφού δίνει την εντύπωση ότι μόλις βγήκες από το ντους.

10 απολαυστικά αφρόλουτρα για να μοσχοβολάς καθαριότητα και φρεσκάδα όλη μέρα

Δες παρακάτω 10+1 σαπουνέ αρώματα, τέλεια ιδέα για δώρο:

Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum, Gucci

Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum, Gucci

H υπέροχη Λευκή Γαρδένια συνδυάζεται με ηλιόλουστο Absolute από Γιασεμί Grandiflorum. Η μοντέρνα floral υπογραφή του αρώματος εκφράζεται μέσα από ένα χαρωπό ακόρντο από Άνθος Αχλαδιάς που προκαλεί συναισθήματα χαράς σε όποιον το φοράει, ενώ μια ιδέα ακόρντου Καστανής Ζάχαρης προσθέτει μια ντελικάτη γλύκα στο άρωμα

White Tea Eau De Toilette, KORRES

White Tea Eau De Toilette, KORRES

Άρωμα δροσερό με νότες φρεσκοκομμένων λουλουδιών και γλυκόπικρων εσπεριδοειδών που υπογραμμίζει η ντελικάτη αίσθηση του πολύτιμου λευκού τσαγιού, τυλιγμένη σε νότες κέδρου και βελανιδιάς.

Good Fortune Eau De Parfum, Viktor & Rolf

Good Fortune Eau De Parfum, Viktor & Rolf

Μαγευτικό και δυναμικό, το Good Fortune Eau de Parfum εντυπωσιάζει με τη μυστική αλχημεία μάραθου, συνυφασμένη με βελούδινες φωτεινές νότες του Jasmine Superinfusion, ενώ η κρεμώδης και σαγηνευτική βανίλια Bourbon σαγηνεύει τις αισθήσεις σας.

Ego Stratis Eau De Parfum, Juliette Has A Gun

Ego Stratis Eau De Parfum, Juliette Has A Gun

Στην κορυφή συναντάμε ένα αναζωογονητικό και δροσιστικό κοκτέιλ με νότες από εσπεριδοειδή, που απλώνεται σε μια καρδιά από θαλασσινή διάθεση. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύγχρονο άρωμα, σχεδόν unisex και πολύ μοναδικό.

Colonia C.L.U.B. Eau De Cologne, Acqua di Parma

Colonia C.L.U.B. Eau De Cologne, Acqua di Parma

Το περγαμόντο και το λεμόνι φέρνουν ένα σπινθιροβόλο άνοιγμα, ενώ οι νότες ροζ και μαύρου πιπεριού αναζωογονούν τον λαμπερό δεσμό μεταξύ του αρωματικού shiso και του δεντρολίβανου, στην καρδιά του αρώματος. Η βάση του αρώματος από ξύλο κέρδου και musk, δημιουργεί μια αίσθηση άνεσης

A Drop D'Issey Eau De Parfum Fraîche, Issey Miyake

A Drop D'Issey Eau De Parfum Fraîche, Issey Miyake

To νέο άρωμα μάς προσκαλεί να ακολουθήσουμε μια σταγόνα βροχής στο ταξίδι της μέσα στην φύση. Μια φρέσκια συμφωνία πασχαλιάς εμποτισμένη με υδάτινες νότες και σανδαλόξυλο.

Terre D'Hermès Eau De Toilette, Hermès

Terre D'Hermès Eau De Toilette, Hermès

Ξυλώδες, φυτικό, μεταλλικό. Το eau de toilette με μια κάθετη δομή που χτίζεται γύρω από ξυλώδεις νότες.

Infusion de Vetiver Eau De Parfum, Prada

Infusion de Vetiver Eau De Parfum, Prada

Tο Infusion de Vetiver Eau de Parfum αποκαλύπτει μια νέα οσφρητική απόδοση του δροσερού βετιβέρ μέσα από ένα λουλουδάτο και ξυλώδες άρωμα, χάρη σε τρία συστατικά που κάνουν αντίθεση, φωτεινό περγαμόντο, πλούσιο κάρδαμο και έντονο τζίντζερ.

Peony & Blush Suede Cologne, Jo Malone

Peony & Blush Suede Cologne, Jo Malone

Ένα μεθυστικό άρωμα από παιώνιες, γιασεμί, τριαντάφυλλο και γαρύφαλλο.

Kouros Body Eau deToilette, Yves Saint Laurent

Kouros Body Eau deToilette, Yves Saint Laurent

To άρωμα ανοίγει με φρέσκιες και ζεστές νότες ευκαλύπτου και θυμιάματος. Στην καρδιά, το άρωμα αποκαλύπτει τον ξυλώδη και πικάντικο χαρακτήρα του με νότες κέδρου και φασκόμηλου ενώ στη βάση πρωταγωνιστεί η βενζόη

Beautiful Magnolia Eau De Parfum Spray, Estée Lauder

Beautiful Magnolia Eau De Parfum Spray, Estée Lauder

Ένα μείγμα που υπνωτίζει από χαρακτηριστικές νότες από πλούσια Μανόλια, Γαρδένια, θερμές νότες από Ξύλα και λαμπερό Musk

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ