Follow us

"Legally blonde" | Η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε τη βαφή μαλλιών που "αφαιρεί" χρόνια από το πρόσωπο

Πιο φρέσκια και ανανεωμένη από ποτέ η σχεδιάστρια.

Βάσια Κωσταρά Instagram @vassia_kostara

Πιο ξανθιά από ποτέ έγινε η Βάσια Κωσταρά, η οποία επισκέφτηκε τον αγαπημένο της hair colorist ενόψει του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν για να φρεσκάρει τα μαλλιά της. Η σχεδιάστρια άνοιξε ακόμα περισσότερο το signature ξανθό χρώμα της, με την ανανεωμένη πλέον απόχρωση να φωτίζει ιδιαίτερα το πρόσωπό της.

Πιο αναλυτικά, η σχεδιάστρια είχε ένα αξιοζήλευτο ξανθό που ταίριαζε ιδανικά με το χρώμα των ματιών και τον τόνο της επιδερμίδα της. Χαρακτηριστικό στοιχείο ήταν το γεγονός ότι η ρίζα της παρέμενε πάντα πιο σκούρα, με την αντίθεση να είναι έντονη μεν, πολύ κομψή δε.

Μαρία Ηλιάκη | Το blonde balayage της είναι #hairgoals

Αυτή τη φορά, και 2 μέρες πριν την αλλαγή της χρονιάς, η Βάσια Κωσταρά επέλεξε έναν ακόμα πιο ανοιχτό τόνο του ξανθού, που όχι μόνο "φώτισε" ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά της, αλλά και μάς θύμισε έντονα τα μαλλιά της Reese Witherspoon από την ταινία "Η εκδίκηση της ξανθιάς". Αυτή ήταν άλλωστε και η πρώτη φράση που χρησιμοποίησε η σχεδιάστρια για να συνοδεύσει τις λεζάντες των φωτογραφιών που ανέβασε με το νέο της look: "Legally Blonde".

Η ρίζα παρέμεινε σκούρα, όπως ήταν και πριν, ενώ το χτένισμα και κούρεμα έμειναν ίδια και απαράλλαχτα, στο signature hair style που συνοδεύει τη σχεδιάστρια από την πρώτη στιγμή που τη γνωρίσαμε.

Κι όμως | Η Βίκυ Καγιά έκανε το μανικιούρ που δεν περιμέναμε ποτέ από εκείνη

Περιττό να πούμε ότι αυτή η απόχρωση ξανθού "αφαιρεί" χρόνια από ένα πρόσωπο και το κάνει να δείχνει πολύ πιο νεανικό και φρέσκο.

Δες τα νέα της μαλλιά:

"Legally blonde" | Η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε τη βαφή μαλλιών που "αφαιρεί" χρόνια από το πρόσωπο
Βάσια Κωσταρά
Βάσια Κωσταρά

Θυμήσου το πριν;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ