Follow us

Το εξαιρετικά οικονομικό κραγιόν που ενθουσίασε την Έλενα Χριστοπούλου

Το ιδανικό lip combo για κάθε μέρα.

MissBloom TEAM
Έλενα Χριστοπουλου Instagram

Το νέο αγαπημένο της lip combo φαίνεται πως ανακάλυψε η Έλενα Χριστοπούλου στα backstage της εκπομπής "Πρωινό μας". Φανερά ενθουσιασμένη με το pink nude lip look της, ανέβασε ένα βίντεο στα stories της στο Instagram αποκαλύπτοντας όλες τις λεπτομέρειες. Spolier alert: Το κραγιόν που την ενθουσίασε είναι εξαιρετικά οικονομικό.

Κατερίνα Καραβάτου | Το ένα και μοναδικό άρωμα που φοράει όλη της τη ζωή

Το νέο αγαπημένο lip combo της Έλενας Χριστοπούλου

Η manager καλλιτεχνών ρώτησε την makeup artist της, Έλσα Πρωτοψάλτη, ποιο είναι το κραγιόν που χρησιμοποίησε για το lip look της κι εκείνη αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες. Όπως είπε, χρησιμοποίησε το εξαιρετικά οικονομικό Matt Lasting Lip Color της Radiant σε δύο διαφορετικές ροζ αποχρώσεις: Το No.7 σε όλη την επιφάνεια των χειλιών και το πιο ανοιχτόχρωμο Νο.42 στο κέντρο τους προκειμένου να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση πιο ζουμερών χελιών.

Το εξαιρετικά οικονομικό κραγιόν που ενθουσίασε την Έλενα Χριστοπούλου

Πρόκειται για ένα κραγιόν που χαρίζει έντονο χρώμα και ένα εξαιρετικά ματ αποτέλεσμα. Εκτός από το ότι είναι εξαιρετικά σταθερό, δεν ξηραίνει τα χείλη, όπως άλλα ματ κραγιόν, χάρη στη σύνθεσή του με έλαιο φυτικής προέλευσης από το φλοιό του ρυζιού, πλούσιο σε λιπαρά οξέα, Βιταμίνη Ε και φυτοστερόλες. Μεγάλο plus για εμάς είναι και το γεγονός ότι περιέχει SPF 15 για προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας των χειλιών από τον ήλιο.

Ζενεβιέβ Μαζαρί | Το σαγηνευτικό, ανδρικό άρωμα που φορά τα τελευταία 14 χρόνια

Δες στιγμιότυπα από τα stories της:

Έλενα Χριστοπούλου
Έλενα Χριστοπούλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ