Follow us

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου με βιταμίνη C που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Για μείωση των σημαδιών, αντιοξειδωτική προστασία και λάμψη.

τα καλύτερα σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C Istock Photo

Μετά το υαλουρονικό οξύ, η βιταμίνη C είναι το δίχως άλλο το δεύτερο πιο δημοφιλές από όλα τα δραστικά συστατικά στο χώρο της περιποίησης της επιδερμίδας. Δεν χρειάζεται να πας μακριά για να βρεις τα καλύτερα σέρουμ με βιταμίνη C. Μερικές από τις πιο ποιοτικές επιλογές είναι λίγα μέτρα μακριά, στο φαρμακείο της γειτονιάς σου:

Οι καλύτερες κρέμες προσώπου με βιταμίνη C που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Γιατί να εντάξεις τη βιταμίνη C στη ρουτίνα σου;

Ένα σέρουμ με βιταμίνη C αποτελεί την ιδανική προσθήκη στη ρουτίνα τόσο της πιο νεανικής, όσο και της πιο ώριμης επιδερμίδας. Ο λόγος; Προσφέρει ενισχυμένη αντιοξειδωτική προστασία, απαλύνει τυχόν δυσχρωμίες (aka καφέ κηλίδες και σημάδια ακμής), βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και περιορίζει τη φλεγμονή. Σαν να μην έφταναν αυτά, εξουδετερώνει επίσης τις ελεύθερες ρίζες, διατηρεί τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας και συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα να απαλύνει λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, και να χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα.

Οι καλύτεροι οροί προσώπου με υαλουρονικό οξύ που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Director's Choice | Tα καλύτερα σέρουμ με βιταμίνη C στο φαρμακείο

Vinergetic C+ Vitamin C Energy Serum, Caudalie

Vinergetic C+ Vitamin C Energy Serum, Caudalie

Σταθεροποιημένη 4 φορές για να διαφυλαχθεί η δράση της στον χρόνο και να γίνει ακόμα πιο βιοδιαθέσιμη, η βιταμίνη C+ της Caudalie εισχωρεί εύκολα στην επιδερμίδα και απελευθερώνει όλη τη δύναμή της, απαλύνοντας τις καφέ κηλίδες, προσφέροντας αντιοξειδωτική προστασία και χαρίζοντας λάμψη.

Mésolift C15 Concentrate, Lierac

Mésolift C15 Concentrate, Lierac

Εμπνευσμένο από την αισθητική τεχνική της μεσοθεραπείας, το συμπύκνωμα Mésolift C15 είναι ιδανικό για περιόδους έντονου στρες, κούρασης ή εποχιακών αλλαγών. Η ιδανική περιεκτικότητα 15% καθαρής βιταμίνης C η οποία ενεργοποιείται κατά την πρώτη χρήση, εξουδετερώνει τις τοξίνες και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν τη θαμπή επιδερμίδα, ενώ ενεργοποιούν την σύνθεση κολλαγόνου με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η όψη της επιδερμίδας. Ένα σύμπλοκο από ιχνοστοιχεία ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση, ενώ τα αμινοξέα και το υαλουρονικό οξύ επαναφέρουν την ενυδάτωση στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα αυτή να δείχνει πιο σφριγηλή.

Liftactiv Vitamin C Serum, Vichy

Liftactiv Vitamin C Serum, Vichy

Εμπλουτισμένο με 15% καθαρή βιταμίνη C, βιταμίνη E, πολυφαινόλες πεύκου και καθαρό υαλουρονικό οξύ, το Vitamin C serum της Vichy μειώνει τη θαμπάδα και δίνει ομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, και "κλειδώνει" την υγρασία για λάμψη υγείας που διαρκεί.

Flavo-C Serum, ISDIN

Flavo-C Serum, ISDIN

Ο συνδυασμός βιταμίνης C και ginkgo biloba κάνει αυτόν τον ορό την πλέον ιδανική επιλογή για την "στρεσαρισμένη" επιδερμίδα: Προσφέρει προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και τη φθορά της ακτινοβολίας UV, καθυστερεί τη φωτογήρανση, ενεργοποιώντας την κυτταρική αναζωογόνηση και τη σύνθεση κολλαγόνου και χαρίζει λάμψη.

Brightening Vit-C Serum, Youth Lab

Brightening Vit-C Serum, Youth Lab

Με εξαιρετικά ανάλαφρη υφή και 15% σταθεροποιημένo L-ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C), αυτός ο ορός είναι ιδανικός για όσους στοχεύουν στην αντιμετώπιση των μελαγχρώσεων και ταυτόχρονα στα σημάδια γήρανσης. Αναστρέφει τις οξειδωτικές βλάβες στα κύτταρα και προλαμβάνει τη δημιουργία νέων, ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος και αποκαθιστά τη φωτεινότητα και τον ομοιογενή τόνο της επιδερµίδας. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ