Follow us

Tα πιο όμορφα δώρα ομορφιάς για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Οι οικονομικές επιλογές που θα ενθουσιάσουν τις φίλες αλλά και τον αγαπημένο σου.

MissBloom TEAM
Beauty άγιος βαλεντίνος Istock Photo

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ανάσα μακριά κι αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ξεκινήσεις να αγοράζεις τα δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα -αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Για εσένα λοιπόν που θέλεις να κάνεις ένα ξεχωριστό δώρο στο ταίρι σου, στη φίλη σου, αλλά και στον εαυτό σου, η DUST+CREAM έχει δημιουργήσει 6 εντυπωσιακά Valentine’s Day gift sets σε φανταστικές τιμές.

Tα πιο όμορφα δώρα ομορφιάς για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αγαπάς τη λάμψη και τα φρουτώδη αρώματα; Τότε το Bohemian Glow είναι το ιδανικό δώρο για μια ανεπανάληπτη pampering εμπειρία που θα σε αναζωογονήσει. Αν πάλι ψάχνεις κάτι πιο ρομαντικό για να ενθουσιάσεις την κοπέλα σου, το Aphrodite’s Power και το Glam Love είναι τα πιο γλυκά gift sets για να κλέψεις την καρδιά της για άλλη μια φορά.

dust

Η DUST+CREAM έχει φροντίσει και για τις makeup enthusiasts με το Passionate Lip Lover gift set, αλλά και το Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς που έρχεται σε μοναδικό σχήμα καρδιάς για να μοιραστείς την αγάπη σου για το makeup με την κολλητή σου και να δημιουργήσετε το απόλυτο Valentine’s Day look.

dust

Θα βρεις επίσης και δώρα για άντρες, ενώ τα Love His Body Care και Love His Skin gift sets είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να φροντίσεις τον αγαπημένο σου και να κάνεις την ημέρα των ερωτευμένων ακόμα πιο ξεχωριστή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ