Follow us

She bangs | 10 Ελληνίδες celebrities που έκοψαν αφέλειες και απέδειξαν ότι είναι ό,τι πιο stylish μπορείς να κάνεις τώρα

Οι αφέλειες είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αποκτήσεις το "Je ne sais quoi" στιλ των Γαλλίδων.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Οι αφέλειες είναι ομολογουμένως ένα από τα πιο κολακευτικά και ξεχωριστά κουρέματα που έχουν την ικανότητα να μεταμορφώσουν τα μαλλιά, χωρίς στην ουσία να έχει γίνει κάποια τεράστια αλλαγή σε μήκος, χρώμα ή στιλ κουρέματος. Αποτελούν έτσι την ιδανική λύση για όσες γυναίκες θέλουν να ανανεώσουν την εμφάνιση των μαλλιών τους, αλλά διστάζουν να αποχωριστούν μήκος ή να προβούν σε κάτι πιο μεγάλο, πχ βαφή ή ανταύγειες. Γι᾽ αυτό κι έχουν γίνει τεράστια τάση τα τελευταία χρόνια, με όλο και περισσότερες γυναίκες να υιοθετούν (και να αγαπούν) κάθε είδος τους. Curtain, wispy ή full bangs καθώς και μακριές αφέλειες ή φράντζες, όποιο είδος αφελειών κι αν επιλέξεις, να' σαι σίγουρη ότι θα δείχνουν stylish.

Βίκυ Καγιά | Το νέο, γαλλικό κούρεμά της σμιλεύει και "αδυνατίζει" το πρόσωπο

Απόδειξη στα παραπάνω είναι και οι δικές μας celebrities που ενέδωσαν στην τάση αλλάζοντας εντελώς το στιλ τους. Δούκισσα Νομικού, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Νάντια Μπουλέ, Κάτια Δανδουλάκη, η μία μετά την άλλη υιοθέτησαν το trend και μας άφησαν άφωνες. Ακόμα και η Μαρία Σολωμού, με τα χαρακτηριστικά, afro μαλλιά της "αγκάλιασε" το trend και άφησε τις σγουρές αφέλειες να καλύψουν το μέτωπό της, αποδεικνύοντας ότι το κούρεμα αυτό δείχνει τέλειο ακόμα και σε (πολύ) σγουρά μαλλιά. Από την άλλη, υπάρχουν κι εκείνες που είχαν ήδη εδώ και καιρό αφέλειες, απλά έμειναν πιστές στο κούρεμά τους χωρίς να το αλλάξουν ούτε μια φορά (βλ. Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Βάσια Κωσταρά, Βίκυ Καγιά).

Μεγάλο ατού των αφελειών; Ότι κάνουν το πρόσωπο πολύ νεανικό και δροσερό, αφού το κούρεμα αποπνέει από μόνο μια νεανικότητα και φρεσκάδα, ενώ κρύβει κατά κάποιον τρόπο τις ρυτίδες και λεπτές γραμμές σε μέτωπο και πόδι της χήνας.

3 Ελληνίδες celebrities προτείνουν τα πιο cool και κομψά χτενίσματα για καρέ μαλλιά

Αν τώρα σκέφτεσαι ότι το μεγαλύτερο μειονέκτημά τους είναι το styling, θέλουμε να σου πούμε ότι οι curtain bangs και οι μακριές αφέλειες είναι τόσο low-maintenance, που δεν χρειάζεται καν να τις ισιώνεις κάθε πρωί με το πιστολάκι - ίσα ίσα που δείχνουν ακόμα πιο ωραίες αν έχουν ένα μικρό σπάσιμο.

Δες όλες τις Ελληνίδες celebrities που έκοψαν (ή διατήρησαν) αφέλειες και το αποτέλεσμα τις δικαίωσε απόλυτα:

Δούκισσα Νομικού

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Κλέλια Ανδριολάτου

Κάτια Δανδουλάκη

She bangs | 10 Ελληνίδες celebrities που έκοψαν αφέλειες και απέδειξαν ότι είναι ό,τι πιο stylish μπορείς να κάνεις τώρα

Βάσια Κωσταρά

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Βίκυ Καγιά

Ελένη Φουρέιρα

Νάντια Μπουλέ

Μαρία Σολωμού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ