Follow us

Τα αρώματα φρεσκάδας που θα λατρέψεις κι εσύ και το αγόρι σου

Οι νέες αρωματικές δημιουργίες του οίκου Zadig & Voltaire έρχονται σε απόλυτη ταύτιση με το δέρμα.

MissBloom TEAM
Zadig&Voltaire Zadig&Voltaire

Ψάχνεις αφορμή για να ανανεώσεις την perfume collection τόσο του αγοριού σου, όσο και τη δική σου; Ο οίκος Zadig & Voltaire και οι νέες του αρωματικές δημιουργίες είναι το cue σου.

Πικάντικο, ξυλώδες και λουλουδάτο, το This is Her! Undressed αιχμαλωτίζει το άρωμα του αλμυρού δέρματος στον ήλιο. Οι νότες κορυφής από άνθη πορτοκαλιάς και ginger, συνδυάζονται για να χαρίσουν ένα λαμπερό, λευκό φως. Οι νότες του ylang-ylang χαρίζουν την απαραίτητη ζεστασιά ενώ το αισθησιακό Musc και το έντονο σανδαλόξυλο ολοκληρώνουν το άρωμα του γυμνού δέρματος, αιχμαλωτίζοντας δύο σώματα που έλκονται σαν μαγνήτες.

Τα αρώματα φρεσκάδας που θα λατρέψεις κι εσύ και το αγόρι σου

Το This is Him! Undressed από την άλλη μιμείται την αίσθηση του αλμυρού δέρματος όταν βγαίνει από την θάλασσα. Το εκχύλισμα grapefruit προσφέρει μια στιγμιαία έκρηξη φρεσκάδας, που ενισχύεται από την πικάντικη νότα ροζ πιπεριού. Το μεθυστικό και αλμυρό χαρμάνι από άνθη πορτοκαλιάς, κεχριμπάρι, νότες carnal musk και έντονο σανδαλόξυλο, συνδυάζονται αρμονικά και χαρίζουν μια απαλή ανάλαφρη αίσθηση.

Και τα δυο έχουν σχεδιαστεί για να ευθυγραμμίζονται με τις τάσεις που επιτάσσει η μόδα και σύμφωνα πάντα με το VoltAIRe, το φιλόδοξο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης του οίκου. Οι vegan συνθέσεις φιλοξενούν φυσικά και βιολογικά συστατικά, ενώ το μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο, πιο ελαφρύ γυαλί.

Για την καμπάνια του, η Maya Stepper και ο Mikkel Jensen συναντιούνται για να παίξουν ένα αληθινό ζευγάρι με τέλεια χημεία. Δεν είναι τυχαίο ότι,τα 2 αυτά μοντέλα είναι ζευγάρι και στην κανονική τους ζωή. Η συνάντησή τους σε ένα δείπνο στη Νέα Υόρκη, αποκάλυψε μια φυσική σύνδεση που περιστρέφεται γύρω από μια κοινή αγάπη για την τέχνη, την φωτογραφία, το σχέδιο, την μόδα.

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ