Follow us

Η Νάντια Μπουλέ βρήκε το πιο ωραίο σχέδιο για κοντά νύχια του φετινού χειμώνα

Ταιριάζει με όλα τα χειμωνιάτικα σύνολά σου, ενώ μπορείς να το φτιάξεις ακόμα και μόνη σου στο σπίτι.

MissBloom TEAM
Νάντια Μπουλέ NDP

Κοντά νύχια δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση βαρετά νύχια, όπως αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία η Νάντια Μπουλέ. Η παρουσιάστρια/ηθοποιός, η οποία διατηρεί πάντα το μήκος των νυχιών της κοντό, λατρεύει να πειραματίζεται, επιλέγοντας τόσο μονόχρωμα nail looks, όσο κι ενδιαφέροντα nail art σχέδια. Αυτό έκανε και πριν μερικές μέρες, αποτελώντας πηγή έμπνευση για τα short nail looks του χειμώνα.

Η Μαρία Ηλιάκη υιοθέτησε το ultra chic χτένισμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Η Νάντια Μπουλέ φωτογραφήθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης "Το φάντασμα της Όπερας" στο Christmas Theater πριν μερικές μέρες εντυπωσιάζοντας τόσο με την κομψή εμφάνισή της, όσο και με το ευφάνταστο μανικιούρ της.

Όπως θα δεις στη φωτογραφία που ακολουθεί, είχε βάψει όλα τα νύχια της μαύρα -ένα χρώμα που ταιριάζει άψογα σε κοντά νύχια- εκτός από τον μέσο και τον παράμεσο, όπου είχε δημιουργήσει ένα color blocking σχέδιο με γκρι, λευκό και μαύρο βερνίκι.

#Obsessed | Η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε το ίδιο (σούπερ κολακευτικό) μανικιούρ με την Hailey Bieber

Αν αγαπάς το κοντό μήκος στα νύχια, ακολούθησε το παράδειγμα της Νάντιας Μπουλέ και προτίμησε μίνιμαλ nail art σχέδια, αντί για μαξιμαλιστικά σχέδια, που μπορεί να δείξουν "στριμωγμένα" και "φλύαρα". Τα γεωμετρικά σχήματα είναι μία από τις πλέον κομψές επιλογές που μπορείς να κάνεις- ένα μανικιούρ, που αν έχεις σταθερό χέρι, μπορείς πολύ εύκολα να δημιουργήσεις ακόμα και μόνη σου στο σπίτι.

Δες το nail look της:

Η Νάντια Μπουλέ βρήκε το πιο ωραίο σχέδιο για κοντά νύχια του φετινού χειμώνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ