Follow us

Το είδαμε στα catwalks | Το κορυφαίο trend μακιγιάζ που χαρίζει σούπερ νεανική όψη στο πρόσωπο

Οι σχεδιαστές προτείνουν πλέον όσο το δυνατόν λιγότερα προϊόντα μακιγιάζ για ακόμα πιο νεανικό look.

makeup Splash News / Ideal Image

Η νεανική όψη στο πρόσωπο είναι ένα από τα πιο συχνά ζητούμενα στο μακιγιάζ - αλλά και γενικότερα στην εμφάνισή μας. Ό, τι κάνουμε εξάλλου στο look μας έχει, τις περισσότερες φορές, ως απώτερο σκοπό να μας κάνει να φανούμε νεότερες και φρέσκιες, από τα χτενίσματα που θα δημιουργήσουμε και το πώς θα κόψουμε / βάψουμε τα μαλλιά μας, μέχρι και το μακιγιάζ αλλά και τις ενυδατικές κρέμες που θα εφαρμόσουμε καθημερινά στην επιδερμίδα μας.

Τα 5 κορυφαία χρώματα μαλλιών για τη φετινή άνοιξη είναι πιο κομψά και νεανικά από ποτέ

Ευτυχώς, αυτή η πάγια επιθυμία των γυναικών μεταφράστηκε στο πιο "δροσερό" makeup trend στην πασαρέλα, με τους περισσότερους σχεδιαστές να προτείνουν το πιο λιτό μακιγιάζ που έχουμε δει τελευταία: λάμψεις στο πρόσωπο και "γυμνή" επιδερμίδα. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι ξεχνάμε για λίγο τα βαριά foundations (ή τα βγάζουμε τελείως από την καθημερινότητά μας) και δίνουμε βάση στην υγεία της επιδερμίδας με κρέμες και ορούς που χαρίζουν ένα αψεγάδιαστο glow. Παράλληλα, ξεχνάμε και τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ (ρουζ, σκιές, κραγιόν, eyeliner) και αρκούμαστε απλά σε ένα highlighter για λάμψεις και ένα διάφανο lip gloss για έξτρα γυαλάδα σε όλο το πρόσωπο.

NYFW F/W '23 | 3 beauty τάσεις από τα catwalks που θα "φορέσουμε" ξανά και ξανά φέτος

Οι Christopher Kane & Nensi Dojaka ήταν μερικοί μόνο από τους σχεδιαστές που πρωτοπόρησαν και θέλησαν να αναδείξουν τη φυσική ομορφιά της γυναίκας, αφήνοντας πολλά από τα μοντέλα τους σχεδόν άβαφα. Πρόκειται για μια μικρή παραλλαγή του nude makeup, αφού εδώ δεν εφαρμόζονται καν προϊόντα μακιγιάζ σε nude ή παστέλ αποχρώσεις - παραλείπονται τελείως.

Glossy Lids | Η νέα τάση στο μακιγιάζ ματιών για πιο ανάλαφρο, νεανικό look στο πρόσωπο

Αυτό που μας άρεσε στη συγκεκριμένη πρόταση ήταν ότι οι γυαλάδες και οι λάμψεις πράγματι χαρίζουν μια νεανική, δροσερή όψη στο πρόσωπο και δεν βαραίνουν τα χαρακτηριστικά ούτε προσδίδουν κουρασμένη, σχεδόν γερασμένη όψη όπως συμβαίνει συχνά με τις πολλές στρώσεις προϊόντων, που σχεδόν πάντοτε "σπάνε" στο δέρμα και δημιουργούνται λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Το συγκεκριμένο trend αφήνει μια ολότελα φυσική αίσθηση που αναδεικνύει το πρόσωπο, τις γωνίες, τα ζυγωματικά αλλά και τα χείλη, που αποκτούν ένα λαχταριστό, juicy εφέ απλά με ένα gloss.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ