Follow us

Ο νέος παράδεισος ομορφιάς στην Πάτρα

Η DUST+CREAM εγκαινιάζει το νέο της κατάστημα.

MissBloom TEAM
dust and cream

Η DUST+CREAM εγκαινιάζει το νέο της κατάστημα στην Πάτρα στην οδό Μαιζώνος 74, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους beauty addicts της πόλης, αλλά και σε όσους επισκέπτονται την Πάτρα για να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του καρναβαλιού.

Ο νέος παράδεισος ομορφιάς στην Πάτρα


Πρόκειται για ένα μοντέρνο κατάστημα, στο οποίο έχουν χρησιμοποιηθεί οι πλέον εξελιγμένες τεχνολογίες καθώς και πρωτότυπα concepts προβολής προϊόντων προκειμένου να απολαύσουν οι καταναλωτές μια χαλαρωτική και ευχάριστη εμπειρία.

Στο πλαίσιο του opening του καταστήματος, η εταιρεία προσφέρει δώρα και εκπτωτικά κουπόνια στους επισκέπτες που σπεύδουν να ανακαλύψουν το νέο χώρο της DUST+CREAM, ενώ η διασκέδαση κορυφώνεται με περισσότερες εκπλήξεις και event. Όσοι makeup enthusiasts επισκέφτηκαν χθες, 23/2, το νέο κατάστημα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική shopping εμπειρία γεμάτη με μακιγιάζ, χρώματα και festive δώρα.
DUST+CREAM


Στο pop up stand που βρίσκεται στην είσοδο του καταστήματος, οι Make-up Artists της DUST+CREAM ξεκίνησαν από χθες και θα συνεχίσουν για τις δύο επόμενες μέρες να δημιουργούν δωρεάν, φαντασμαγορικά, αποκριάτικα μακιγιάζ, προσφέροντας παράλληλα στους καταναλωτές όμορφα δώρα.

Οι εκπλήξεις της DUST+CREAM δεν σταματούν εδώ αφού η εταιρεία γιορτάζει το opening του νέου της καταστήματος και με ένα φανταστικό διαγωνισμό για ένα mini ψυγείο καλλυντικών και προϊόντα της σειράς περιποίησης προσώπου Today Is A Good Day.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ