Follow us

Aegli Premium Organics | Το ελληνικό woman founded brand βιολογικών καλλυντικών που πρέπει να δοκιμάσεις

Όταν η γυναικεία επιχειρηματικότητα συνδυάζει την ιατρική γνώση με τις Clean & Green, βιολογικές και vegan φόρμουλες μόνο θετικό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα.

Aegli

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου αποφασίσαμε να δώσουμε "φως" στη γυναικεία επιχειρηματικότητα και πιο συγκεκριμένα σε μια ελληνική εταιρεία βιολογικών, vegan και cruelty free καλλυντικών, και που έχει συνεπάρει τις beauty fanatics τα τελευταία χρόνια. Εμπνευσμένη από την Αίγλη, τη μυθική κόρη του θεού Ασκληπιού, θεού της Ιατρικής στην Αρχαία Ελλάδα, και σύμβολο της λάμψης και της ομορφιάς, που προέρχονται από την καλή υγεία, η Aegli Premium Organics, είναι μια εταιρεία που τα συνδυάζει όλα: την ιατρική γνώση, τις καινοτόμες φόρμουλες, τις vegan και βιολογικές συνθέσεις και φυσικά το woman entrepreneurship.

H γυναικεία δύναμη πίσω από το brand

Aegli Premium Organics | Το ελληνικό woman founded brand βιολογικών καλλυντικών που πρέπει να δοκιμάσεις

Η Aegli Premium Organics, η πρώτη ελληνική απόλυτα Clean Beauty εταιρεία οργανικών καλλυντικών, δημιουργήθηκε από την
Dr. Έρρικα Παπαβενετίου, Ιατρό, Ομοιοπαθητικό και Διατροφολόγο
με στόχο να ενισχυθεί η κοινότητα των ανθρώπων που αντιλαμβάνονται ολιστικά την ομορφιά, σαν αποτέλεσμα καλής υγείας, επικοινωνίας με το οικοσύστημα, προστασίας των ζώων και του περιβάλλοντος και εσωτερικής ισορροπίας.

Γνωρίζοντας από την εμπειρία της τη μεγάλη δραστικότητα των φυτικών συστατικών δημιούργησε, σε συνεργασία με μια δυνατή ομάδα εμπνευσμένων γυναικών, την Aegli απαντώντας με έναν ethical τρόπο στην ανάγκη πολλών γυναικών να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο φροντίζουν τον εαυτό τους.

Τι είναι αυτό που κάνει την Aegli Premium Organics να ξεχωρίζει;

Η πολύ μεγάλη γκάμα της Aegli Premium Organics περιλαμβάνει προϊόντα βιολογικά, vegan, cruelty free και gluten free με "καθαρές" συνθέσεις, οι οποίες μάλιστα είναι ασφαλείς για την αναπαραγωγική φάση, την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Όλα τα προϊόντα της, από τα καθαριστικά προσώπου και τις κρέμες, μέχρι τα αντηλιακά, είναι δερματολογικά ελεγμένα και κατάλληλα ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες αφού δεν περιέχουν αιθέρια έλαια, τεχνητά αρώματα και χρώματα και λοιπές βλαβερές ουσίες. Με κλινικές μελέτες αποτελεσματικότητας χαρίζουν στην επιδερμίδα, με απόλυτα ασφαλή τρόπο, αποτοξίνωση, αναζωογόνηση, βελτίωση της υφής του δέρματος, σύσφιξη, αύξηση του κολλαγόνου, σφριγηλότητα, αντιρυτιδική δράση, διατήρηση του νεανικού ανάγλυφου της επιδερμίδας

Εκτός από εξαιρετικά φιλικά με την επιδερμίδα, είναι επίσης φιλικά με το περιβάλλον, τον ωκεανό και τα πλάσματά του, αφού είναι πιστοποιημένα από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης βιολογικών καλλυντικών COSMOS, από τον Leaping Bunny International και από το Διεθνές Κέντρο Θαλάσσιων Επιστημών CCMAR, για μηδενική επιβάρυνση στο θαλάσσιο οικοσύστημα, στα κοράλλια και σε κάθε τύπο θαλάσσιου οργανισμού.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι συσκευασίες των προϊόντων είναι κατασκευασμένες από eco-friendly ανακυκλώσιμα και βιοδιασπώμενα υλικά, ενώ η εταιρεία διαρκώς αναζητά νέους τρόπους να μειωθεί το ενεργειακό αποτύπωμά της.

Missbloom's Favourite

aegli

Ένα από τα δικά μας πολύ αγαπημένα προϊόντα του brand, το οποίο θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις είναι ο βραβευμένος στα Prix De Beaute 2022 αντιγηραντικός ορός Rejuvenating Face Serum. Το star συστατικό στη σύνθεσή του είναι η φυσική ρετινόλη από το βότανο Medicago Sativa, η οποία προσφέρει 40% περισσότερη σύνθεση κολλαγόνου συγκριτικά με την κοινή ρετινόλη, χωρίς καμία από τις αρνητικές παρενέργειές της, όπως φωτοτοξικότητα και φωτοευαισθησία!

Η λίστα των ενεργών συστατικών του περιλαμβάνει επίσης υαλουρονικό οξύ 3 μοριακών βαρών, κινέζικα μούρα Schisandra Chinensis, μαύρο τσάι Kombucha, εκχύλισμα σπόρων αχλαδιού και, σε αντικατάσταση του νερού, αποκλειστικά οργανικό ροδόνερο.

Τι να περιμένεις μετά από μερικές εβδομάδες χρήσης; Να περιμένεις να δεις την επιδερμίδα σου να δείχνει αισθητά πιο λαμπερή και plump, με τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες της να έχουν λειανθεί σημαντικά. Η υφή της επιδερμίδας σου θα είναι επίσης βελτιωμένη, ενώ η συνολική όψη του προσώπου σου θα δείχνει πιο ξεκούραστη και φωτεινή.

Είναι ξεκάθαρο πια: Όταν η γυναικεία επιχειρηματικότητα συνδυάζεται με την ιατρική γνώστη και τις 100% Clean, βιολογικές, vegan φόρμουλες μόνο θετικό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα.

Ακολούθησε την Aegli στο Instagram στο @aegliskincare και βρες όλα τα προϊόντα σε επιλεγμένα φαρμακεία και στο e-shop aegliskincare.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ