Follow us

Το πανεύκολο hack για πιο ζουμερά και σαρκώδη χείλη σε 1'

Disclaimer: no fillers needed.

Eiza Gonzalez Splash News / Ideal Image

Το μυστικό για σαρκώδη, ζουμερά χείλη δεν βρίσκεται απαραιτήτως στα fillers και στις κάθε είδους πλαστικές. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί φυσικοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να αποκτήσεις τα χείλη των ονείρων σου, κάποιοι από αυτούς μάλιστα είναι και (σχεδόν) ανέξοδοι. Hacks και tricks μακιγιάζ, makeup trends από το παρελθόν αλλά και ο κατάλληλος τρόπος βαψίματος των χειλιών σου είναι μερικοί μόνο τρόποι που θα σου εξασφαλίσουν ονειρεμένα χείλη.

Το είδαμε στο red carpet | Η τάση μακιγιάζ που θα κάνει τα χείλη σου να δείξουν πολύ πιο σαρκώδη

Εμείς ωστόσο δεν θα σου προτείνουμε άλλο ένα viral makeup hack που έχει κάνει θραύση στο διαδίκτυο ή που προτείνει σύσσωμη η Gen Z στο TikTok. Σήμερα θα σου μιλήσουμε για έναν πραγματικά απλό και γρήγορο τρόπο για να αυξήσεις τον όγκο των χειλιών σου, κυριολεκτικά από την άνεση του καναπέ σου, ακόμα και on the go.

Glass lips | Η νέα τάση μακιγιάζ που κάνει τα χείλη να δείχνουν σούπερ λαμπερά και σαρκώδη

Ο λόγος για τα lip oils, αυτά τα σούπερ ενυδατικά προϊόντα, που είναι εμπλουτισμένα με μια πληθώρα ελαίων και αφήνουν την επιφάνεια χειλιών πολύ απαλή, λεία αλλά και με μια λάμψη που δείχνει εντελώς φυσική. Η θρέψη δε που χαρίζουν παραμένει στα χείλη ώρες μετά την εφαρμογή τους, ακόμα κι όταν δεν φοράς απολύτως τίποτα, κάνοντάς τα την ιδανική λύση και για τα πιο ξηρά, σκασμένα χείλη. Πολλά από αυτά περιέχουν υαλουρονικό οξύ ή βιταμίνη Ε και άλλα ενυδατικά - επανορθωτικά στοιχεία, που κάνουν τα lip oils να λειτουργούν κάπως σαν (lip) serums, ενώ πολλά έχουν και lip plumping ιδιότητες, χαρίζοντας αυτή τη ζουμερή όψη στα χείλη που τα κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα.

Η πιο hot και λαμπερή σκιά της φετινής άνοιξης ταιριάζει σε όλα τα χρώματα ματιών

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώνεις το αγαπημένο σου lip oil στα χείλη και να το ανανεώνεις συχνά μέσα στην ημέρα.

Δες παρακάτω μερικά από τα πιο αγαπημένα μας:

L'Absolu Rouge Plumper, Lancôme

L'Absolu Rouge Plumper, Lancôme

Tο L'Absolu Rouge Plumper είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και παρέχει 6 ώρες ενυδάτωσης για όμορφα ανανεωμένα χείλη. Χάρη στα θερμά και ψυχρά ενεργά συστατικά του, χαρίζει στα χείλη αίσθηση ενισχυμένου φυσικού όγκου. Σε απαλό φυσικό χρώμα, ιδανικό για να χρησιμοποιείται στην καθημερινότητά σου.

Lip Oil Juicy Spritz, DUST+CREAM

Lip Oil Juicy Spritz, DUST+CREAM

Θρεπτικό Lip Oil με gloss εφέ και ελαφριά κάλυψη, σε ροδακινί απόχρωση. Υπέροχο, φρουτώδες άρωμα. Με ενυδατικούς παράγοντες, που θρέφουν τα χείλη όλη μέρα. Εμπλουτισμένο με υαλουρονικό, ενυδατώνει σε βάθος τα χείλη. 

Nourishing Lip Oil, KIKO MILANO

Nourishing Lip Oil, KIKO MILANO

Θρεπτικό έλαιο χειλιών με πέταλα λουλουδιών που βοηθά στην ενίσχυση των χειλιών, κάνοντάς τα απαλά και λαμπερά.

Plumping Collagen Lip Oil, Rodial

Plumping Collagen Lip Oil, Rodial

Vegan έλαιο χειλιών με έγχυση κολλαγόνου και έλαια από κεράσι, μακαντάμια, ιβίσκο, jojoba και γλυκό αμύγδαλο για χείλη που αφήνουν μια αίσθηση απαλότητας με μία θρεπτική στρώση . Η λεπτή φόρμουλα λείανσης βοηθά στην ορατά σαρκώδη και ενυδατωμένη εμφάνιση των χειλιών, αφήνοντας ένα καθαρό πέπλο απαλού ροζ. 

Lip Comfort Oil (01 Honey), Clarins

Lip Comfort Oil (01 Honey), Clarins

Εκτός από πολύ ενυδατικό κατά τη διάρκεια της ημέρας, λειτουργεί εξίσου αποτελεσματικά και ως μάσκα επανόρθωσης το βράδυ. Κυκλοφορεί σε 6 λαχταριστές αποχρώσεις.

Dior Lip Glow Oil, Dior

Dior Lip Glow Oil, Dior

Tο Dior Lip Glow Oil είναι ένα λαμπερό έλαιο χειλιών που αναζωογονεί και προστατεύει σε βάθος τα χείλη αναδεικνύοντας με μακρά διάρκεια το φυσικό τους χρώμα. Χάρη στην τεχνολογία Color Reviver, προσαρμόζεται στα επίπεδα υγρασίας των χειλιών, για προσαρμόσιμο χρώμα και συνεχή ενυδάτωση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ