Follow us

Microhighlighting | Το viral hack για φυσικό lifting σε όλο το πρόσωπο που προτείνουν οι TikTokers τώρα

Η πανεύκολη highlighting τεχνική που θα σου χαρίσει την πιο φυσική λάμψη.

makeup Splash News / Ideal Image

Το ξέρουμε, υπάρχουν άπειρα hacks και μυστικά που δημιουργούν εφέ λίφτινγκ στο πρόσωπο, καθώς και πολλές τεχνικές μακιγιάζ, άλλες πιο εύκολες και άλλες πιο περίπλοκες. Το ζητούμενο ωστόσο είναι να βρεθεί ένα κόλπο που θα μπορεί να αντιγράψει ακόμα και η πιο newbie στο μακιγιάζ, χωρίς να χρειαστεί να περάσει ώρες μπροστά στον καθρέφτη με δύσκολες contouring τεχνικές, που μπορεί και να μην αποδώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Aυτό το απλό hack μακιγιάζ θα χαρίσει στα μάτια σου ένα φυσικό lifting εφέ

Όπως ίσως φαντάζεσαι, το TikTok έχει (και πάλι) τη λύση, αφού οι έμπειρες πλέον beauty connoisseurs προτείνουν έναν πιο σύγχρονο τρόπο για φυσικό face lift. Μέχρι πρότινος, η πιο δημοφιλής τεχνική ήταν το contouring ή η χρήση σκιών και concealer σε ανοδική φορά για να δείξουν πιο ανορθωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Το νέο κόλπο ωστόσο βάζει στο παιχνίδι τα μολύβια ματιών σε λευκό ή μπεζ χρώμα, shimmery ή ματ. Με τη βοήθειά τους, οι TikTokers δημιουργούν λεπτές γραμμές σε στρατηγικά σημεία του προσώπου (στην εξωτερική γωνία των ματιών, στη νοητή (ανοδική) φορά της μύτης και των χειλιών), τις οποίες σβήνουν με σφουγγαράκι μακιγιάζ. Αν το μολύβι έχει και shimmer, το αποτέλεσμα ήταν ακόμα πιο λαμπερό αφού φωτίζονται συγκεκριμένα σημεία του προσώπου.

Beauty Editor's picks | 5 serum mascara για ονειρεμένα μακριές και δυνατές βλεφαρίδες

Note: Ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου, αλλά και το τι ταιριάζει με το χρώμα των ματιών /μαλλιών σου, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στην παλέτα των μπεζ και στο λευκό. Επιπλέον, αν δεν σε βολεύει το μολύβι, μπορείς να το αντικαταστήσεις με concelaer ή υγρό highlighter.

Δες παρακάτω πώς μπορείς να το κάνεις κι εσύ:

@aliciabreuer0 The microhighlighting hack,,, what do we think??? #makeup #fyp ib @angel mcneil ♬ Choking on Flowers - Fox Academy

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ