Follow us

Ήβη Αδάμου | Το liquid lipstick που δεν αποχωρίζεται ποτέ χαρίζει τα πιο juicy χείλη

Και είναι στο top χρώμα της φετινής άνοιξης.

MissBloom TEAM
Ήβη Αδάμου Instagram

"Φρέσκο και classy" είναι οι δύο χαρακτηρισμοί που θα μπορούσαμε να δώσουμε στο βραδινό μακιγιάζ της Ήβης Αδάμου, που ήταν όσο έντονο έπρεπε χωρίς να χάνει πόντους φυσικότητας. Φυσικά, το κραγιόν που φορούσε έκανε τη διαφορά - και ήταν το πρώτο που προσέξαμε.

Πιο αναλυτικά, η δημοφιλής pop star που διακρίνεται για την κλασική, μεσογειακή ομορφιά της έκανε το πιο δροσερό makeup look με πρωταγωνιστή ένα υγρό κραγιόν σε peachy απόχρωση. Το αποτέλεσμα ήταν ένα διακριτικό μακιγιάζ με glam στοιχεία και απόλυτα juicy, σαρκώδη χείλη, με σταθερό φινίρισμα και διάρκεια. Όσο για το ροδακινί χρώμα, αυτό προβλέπεται να είναι το πιο περιζήτητο τη φετινή άνοιξη.

Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε κατάξανθη | Το νέο χρώμα στα μαλλιά της δίχασε τους fans της

Πρόκειται για το Superstay Vinyl Ink Υγρό Κραγιόν της Maybelline NY στην απόχρωση 15 (Peachy) που φαίνεται να αποτελεί το αγαπημένο της Ήβης Αδάμου, αφού πολύ συχνά τη βλέπουμε να το φοράει τόσο στην καθημερινότητά της όσο και στις επαγγελματικές εμφανίσεις της. Με νέα τεχνολογία για vinyl χρώμα στα χείλη αλλά και Color lock σύνθεση, αυτό το μακράς διαρκείας liquid lipstick διαρκεί έως και 16 ώρες ενώ εγγυάται για πρώτη φορά λαμπερό vinyl χρώμα που δεν μεταφέρεται.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου βρήκε το οικονομικό κραγιόν που μένει αναλλοίωτο όλη τη μέρα

Δες το αποτέλεσμα:

Ήβη Αδάμου | Το liquid lipstick που δεν αποχωρίζεται ποτέ χαρίζει τα πιο juicy χείλη

Και το κραγιόν:

κραγιόν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ