Follow us

3+1 μάσκες προσώπου με βιταμίνη C για έξτρα φωτεινότητα και λάμψη στην επιδερμίδα

Το skincare μυστικό όλων των γυναικών με αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Beauty Istock Photo

Το ότι οι μάσκες προσώπου έχουν πολλαπλά οφέλη για την επιδερμίδα, το γνωρίζεις ήδη. Αν μάλιστα οι συνθέσεις τους περιέχουν και τη θαυματουργή βιταμίνη C, τόσο το καλύτερο: έχεις σε μια μόνο κρέμα /μάσκα ένα δυνατό "ελιξίριο" που χαρίζει αναρίθμητα πλεονεκτήματα στο πρόσωπό σου.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, η βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) είναι η ισχυρότερη υδατοδιαλυτή βιταμίνη του οργανισμού μας την οποία προσλαμβάνουμε μόνο από τις τροφές και η οποία παρεμβαίνει πολλαπλά και ευεργετικά στη λειτουργία των κυττάρων. Τα οφέλη της είναι αναμφισβήτητα αφού προστατεύει από τη φωτογήρανση, καταπολεμά τις δυσχρωμίες, βελτιώνει την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας, διατηρεί τη φυσική υγρασία της και ενισχύει την αντηλιακή προστασία αλλά και την παραγωγή κολλαγόνου. Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την όψη των λεπτών γραμμών και κάνει το δέρμα να δείχνει (και να είναι) πιο φωτεινό, λείο και υγιές.

8 μάσκες νύχτας για να ξυπνάς με βελούδινη, σφριγηλή επιδερμίδα κάθε πρωί

Θες περισσότερα για να πειστείς να την εντάξεις στη ρουτίνα σου; Εμείς θα σου προτείναμε να ξεκινήσεις με μια μάσκα προσώπου αντί για σέρουμ ή ενυδατική, την οποία θα εφαρμόζεις στη νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης για να δεις τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Οι 10 καλύτερες (και πιο οικονομικές) κρέμες προσώπου που θα ενυδατώσουν ακόμα και τις πιο ξηρές επιδερμίδες

Beauty editor's note:

Υπάρχει μια διχογνωμία ως προς το πότε είναι καλύτερο να εφαρμόζεις τη βιταμίνη C - πρωί ή βράδυ. Ενώ η βιταμίνη C γενικά προτείνεται να εφαρμόζεται κάθε πρωί μαζί με το αντηλιακό, ώστε να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητά του για την αντηλιακή σου προστασία, θα σου προτείναμε να δοκιμάσεις τις μάσκες με βιταμίνη C το βράδυ. Δες εδώ αναλυτικά πότε πρέπει να την εφαρμόζεις.

Το ύπουλο σημάδι που δείχνει ότι ίσως η επιδερμίδα σου γερνάει (πρόωρα)

Εμείς δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε τις 3 καλύτερες μάσκες προσώπου (σε μορφή κρέμας) συν μια sheet mask (υφασμάτινη μάσκα) με βιταμίνη C, που εγγυώνται λάμψη, ομοιομορφία τόνου αλλά και λιγότερα σημάδια και πανάδες / κηλίδες στο πρόσωπο.

3+1 μάσκες προσώπου με βιταμίνη C:

Vinergetic C+, Caudalie

Vinergetic C+, Caudalie

Μάσκα προσώπου που απομακρύνει τους ρύπους και την περίσσεια σμήγματος, αποτοξινώνει την επιδερμίδα, μειώνει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο και αποκαθιστά τη λάμψη και τη φρεσκάδα της επιδερμίδας.

Ginzing Glow Boosting Mask, Origins

Ginzing Glow Boosting Mask, Origins

Μάσκα προσώπου με βιταμίνη C και αναζωογονητικό άρωμα GinZing™ που φωτίζει το δέρμα άμεσα και μακροπρόθεσμα.
Ενισχύει την υγρασία κατά 102%*, προσφέρει τέλεια λάμψη, ξεκούραστη και λαμπερή όψη.

Bouncy Brightfacial Brightening Mask, Drunk Elephant

Bouncy Brightfacial Brightening Mask, Drunk Elephant

Αυτή η μάσκα ενίσχυσης λάμψης προσφέρει μια σούπερ τονωτική ένεση για να καταπολεμήσει τον ανομοιόμορφο τόνο, να σβήσει τις επίμονες κηλίδες και να μειώσει την ερυθρότητα, αποκαλύπτοντας μια πιο φωτεινή, σφριγηλή και ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Brightening Boom Mask, YOUTHLAB.

Brightening Boom Mask, YOUTHLAB.

Υφασμάτινη μάσκα προσώπου που αποκαθιστά τον ομοιόμορφο τόνο και τη λάμψη του δέρματος, μειώνοντας τα σημάδια της υπερμελάγχρωσης , όπως κηλίδες, δυσχρωμίες και σημάδια ακμής.
Ενθαρρύνει την παραγωγή κολλαγόνου , μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και ενισχύοντας τη σφριγηλότητα του δέρματος. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ