Follow us

12 πανέμορφα παστέλ μανικιούρ, ιδανικά για το Πάσχα

Από παστέλ γαλλικά μανικιούρ, μέχρι ανοιξιάτικα φλοράλ σχέδια.

εντυπωσιακά πασχαλινά νύχια Splash News/Ideal Image

Το Πάσχα στα μάτια μας σηματοδοτεί την έναρξη της άνοιξης με το dress code του οικογενειακού, κυριακάτικου τραπεζιού να "απαιτεί" φλοράλ φορέματα, πάνινα sneakers και -φυσικά- εντυπωσιακά πασχαλινά νύχια.

Νυφικό Πεντικιούρ | Τα πιο κομψά χρώματα για την ημέρα του γάμου σου

Τα παστέλ χρώματα είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του Πάσχα τόσο σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση του τραπεζιού και τα σοκολατένια αβγά, όσο και το μανικιούρ. Αν αγαπάς τα πιο μίνιμαλ nail looks, υιοθέτησε ένα μονόχρωμο μανικιούρ σε παστέλ κίτρινο, μπλε, πράσινο, ροζ ή λιλά. Εναλλακτικά, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω εντυπωσιακά πασχαλινά νύχια.

Τα φλοράλ σχέδια είναι σίγουρα ό,τι πιο επίκαιρο μπορείς να κάνεις στα νύχια σου, ενώ πολύ όμορφα δείχνουν επίσης τα swirls, αλλά και τα παστέλ πουά. Αν θέλεις να ξεφύγεις από τις μονοχρωμίες, χωρίς να βγεις πολύ έξω από τη ζώνη ασφαλείας σου, υιοθέτησε ένα γαλλικό μανικιούρ σε παστέλ αποχρώσεις, δηλαδή αντικαθιστώντας την κλασική λευκή άκρη με μία χρωματιστή. Πολύ κομψά δείχνουν επίσης τα γαλλικά μανικιούρ με λουλούδια στην άκρη.

Director's Note: Τα μανικιούρ αυτά είναι ιδανικά όχι μόνο για το Πάσχα, αλλά και γενικά για την άνοιξη.

5 ολοκαίνουρια αρώματα που μυρίζουν καθαριότητα

Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με τα πιο εντυπωσιακά πασχαλινά νύχια κι είμαστε σίγουρες πως θα βρεις εκείνο που θα σε "συνοδεύσει" από την Ανάσταση μέχρι το τραπέζι της Δευτέρας του Πάσχα:

Τα 10 πιο εντυπωσιακά πασχαλινά νύχια για φέτος

Two Toned Tips

Earthy Floral

Pastel Tips

Floral

Dual Tones

Flower Wreath

Swirls

Mix & Match

Floral French Tips

Happiness Blossoms

Pastel Polka Dots

Pastel Hearts

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ