Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε το πιο hot hair trend της φετινής άνοιξης

Φόρεσε το old-school αξεσουάρ μαλλιών που δεν θα σταματάμε να φοράμε φέτος.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Θες ένα εύκολο, εντυπωσιακό και girly χτένισμα που να μπορείς, ιδανικά, να κάνεις μέσα σε 5'; Το βρήκαμε εμείς για σένα, ή για την ακρίβεια, αντλήσαμε την ιδέα από τη Χριστίνα Μπόμπα, που δημιούργησε το πιο εύκολο χτένισμα με το αξεσουάρ μαλλιών που δεν θα σταματήσουμε να φοράμε φέτος.

Μακριά μαλλιά που δείχνουν άτονα, χωρίς ζωντάνια; 5 μοντέρνα hairstyles που θα τους δώσουν στιλ στη στιγμή

Πρόκειται για ένα cult hair accessory των 90s που έχει επανέλθει στο προσκήνιο τελευταία, και δεν είναι άλλο από τις μπαντάνες που φοριούνται σαν κορδέλες στα μαλλιά. Μετά τις oversized / yoga headbands της δεκαετίας του '90 που έχουν κατακλύσει το Instragram feed μας τους τελευταίους μήνες, σειρά έχουν και οι γνωστές μπαντάνες της παιδικής - εφηβικής μας ηλικίας, που αποκλείεται να μην είχες στην κατοχή σου σε κάποιο από τα τόσο ζωντανά χρώματα. Μπλε, φούξια, πορτοκαλί, μωβ και κόκκινο, στοιχηματίζουμε ότι είχες τουλάχιστον μια - και μάλλον, έχεις την κρατήσει ακόμα σαν ενθύμιο.

Η Χριστίνα Μπόμπα με το κομψό μανικιούρ που λατρεύουν και οι Γαλλίδες

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε μια τέτοια μπαντάνα με τα χαρακτηριστικά λευκά σχέδια σε μπλε χρώμα, "ξυπνώντας" μας πολλές αναμνήσεις. Τη συνδύασε με ένα casual look αλλά και λυτά, σπαστά μαλλιά, ενώ άφησε μερικές αφέλειες έξω από αυτή για να πλαισιώσουν όμορφα το πρόσωπό της. Με μια μόλις κίνηση λοιπόν υιοθέτησε ένα από τα πιο cool hair trends, κάνοντας την εμφάνισή της να έχει ένα hot 90s vibe.

Δες το αποτέλεσμα:

Η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε το πιο hot hair trend της φετινής άνοιξης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ