Follow us

Αυτό είναι το ωραιότερο τροπικό άρωμα της σεζόν

Το Rose Passion είναι μία χαρούμενη ωδή στη δυναμική γοητεία της σύγχρονης γυναίκας.

MissBloom TEAM
αρωμα

Ψάχνεις νέο άρωμα; Αν σου αρέσουν οι τροπικές εσάνς, τότε θα πρέπει οπωδήποτε να δοκιμάσεις το Rose Passion, τη νέα αρωματική δημιουργία του οίκου Jimmy Choo.

Αυτό είναι το ωραιότερο τροπικό άρωμα της σεζόν

Το άρωμα, που δημιουργήθηκε από τη περίφημη αρωματοποιό Nathalie Lorson, ξεκινάει από τη δροσιά του νερού καρύδας και το πλούσιο εξωτικό ανθό frangipani. Oι νότες καρδιάς συνδυάζουν την υπέροχη ορχιδέα με το ελκυστικό γιασεμί. Το άρωμα αποκτά ένταση χάρη στις νότες σανταλόξυλου που ενοποιεί τα διαφορετικά στοιχεία του Rose Passion, συμπεριλαμβανομένης της εξωτικής βανίλιας, της οποίας το βάθος και η δύναμη χαρίζουν στο άρωμα μία μεγάλη αύρα που διαρκεί. Τέλος, το Rose Passion είναι ένα "ανεβαστικό" και αναζωογονητικό άρωμα , που σύμφωνα με τη Lorson "τιμά μία άλλη πλευρά της γυναίκας Jimmy Choo – αυτή της αισιοδοξίας”.

To μπουκάλι Rose Passion και η εξωτερική του συσκευασία αιχμαλωτίζουν τη λάμψη και την επιθυμία που υποστηρίζει το άρωμα. Περιβάλλεται από ένα φούξια πολυτελές κουτί και με έμπνευση από τη διαχρονική κομψότητα του Βενετσιάνικου γυαλιού Μurano , μοιάζει μ’ένα όμορφο κρυστάλλινο κόσμημα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ