Follow us

Επιδερμίδα με τάση για ακμή ή σπυράκια; Τα προϊόντα που χρειάζεσαι οπωσδήποτε στο μπάνιο σου

Η νέα σειρά περιποίησης επιδερμίδας της NIVEA θα σε βοηθήσει να μειώσεις τις όποιες ατέλειες στο πρόσωπό σου.

MissBloom TEAM
skin iStock

Η επιδερμίδα με τάση για ακμή ή το δέρμα που αντιμετωπίζει ακμή και σπυράκια αποτελεί μια συνηθισμένη κατάσταση όχι μόνο για τις εφηβικές ηλικίες αλλά και για τους ενήλικες. Μάλιστα, η ακμή ενηλίκων απασχολεί νέους και νέες έως 35 ετών, ενώ δημιουργεί συχνά συναισθήματα δυσφορίας, ακόμα και θλίψης ή ανασφάλειας σε όσους καλούνται να την καταπολεμήσουν. Σε αυτό το σημείο έρχεται η ολοκαίνουρια σειρά NIVEA Derma Skin Clear της NIVEA, που έχει δημιουργηθεί με φροντίδα ώστε να βοηθά στη μείωση των συμπτωμάτων της ακμής, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων των πόρων, των ρύπων και των ατελειών.

Εμπλουτισμένη με ποιοτικά και δραστικά συστατικά, γνωστά για την ικανότητά τους να μειώνουν τα συμπτώματα της επιδερμίδας με τάση για ακμή, τα 3 νέα προϊόντα της σειράς (wash gel, night exfoliator και scrub) έχουν σχεδιαστεί τόσο για να μειώνουν τις εξάρσεις όσο και για να βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας.

Επιδερμίδα με τάση για ακμή ή σπυράκια; Τα προϊόντα που χρειάζεσαι οπωσδήποτε στο μπάνιο σου

Τα βασικά συστατικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα περιποίησης της σειράς είναι η νιασιναμίδη, το γλυκολικό οξύ και το σαλικυλικό οξύ, ενώ είναι κατάλληλα για χρήση τόσο από ακνεϊκές όσο και από λιπαρές / μικτές επιδερμίδες (με τάση ή όχι για ακμή).

Τα πρώτα αποτελέσματα γίνονται ορατά σε μόλις 7 ημέρες εφαρμογής της σειράς.

nivea

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ