Follow us

5 νοσταλγικά nail trends που κάνουν δυναμικό comeback

Γαλλικό μανικιούρ, μεταλλικά βερνίκια νυχιών κι όλα τα στιλ που θεωρούνται ξανά επίκαιρα.

νύχια 2023 Splash News/Ideal Image

Η μόδα κάνει "κύκλους" κι αυτό αποδεικνύουν περίτρανα οι μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια για το 2023. Τα κορυφαία trends αντλούν έμπνευση από το παρελθόν και throwback looks, που μεσουράνησαν τη δεκαετία του 1990. Βερνίκια με μεταλλικά φινιρίσματα και ημιδιάφανα ροζ είναι μόνο μερικά από τα trends, που πρέπει να βγάλεις από το χρονοντούλαπο των αναμνήσεων. Δες παρακάτω αναλυτικά τα 5 νοσταλγικά nail trends που κάνουν δυναμικό comeback και πάρε ιδέες πριν το επόμενο ραντεβού σου στο nail salon:

Η Μαρία Ηλιάκη υιοθέτησε το χτένισμα που λατρεύουν οι πιο στιλάτες fashionistas του εξωτερικού

Νύχια 2023 | 5 νοσταλγικά nail trends που επιστρέφουν

Metallics

Τα μεταλλικά χρώματα στα νύχια, που κάποτε αποτελούν μέρος του signature look των pop stars των '90s, όπως η Britney Spears και η Madonna, αλλά και νεότερων stars, όπως η Scarlett Johansson, έχουν επιστρέψει στη μόδα τόσο χάρη σε κορυφαίους σχεδιαστές του σήμερα, όσο και σε επιδραστικές fashionistas, όπως η Victoria Beckham.

French Manicure

Το γαλλικό μανικιούρ, το nail look που μεσουρανούσε τη δεκαετία του 1990, έχει επιστρέψει για τα καλά στη μόδα, με νέες, ενδιαφέρουσες εκδοχές του να παρουσιάζονται κάθε σεζόν, κρατώντας το look απόλυτα επίκαιρο.

Glossy Pink

Μία από τις τάσεις που έκανε δυναμικό comeback πρόσφατα είναι τα πολύ λαμπερά ροζ νύχια, τα οποία φέτος συστήνονται ως "lip gloss nails".

Η απρόσμενη τάση στο πεντικιούρ που έχουν λατρέψει τα it girls φέτος την άνοιξη

Naked

Τη δεκαετία του 1990, από τη μία υπήρχαν οι fans του μαύρου eyeliner κι από την άλλη εκείνες που αγαπούσαν το no makeup makeup look. Οι δεύτερες με "αρχηγό" τους την Winona Ryder πήγαιναν την αγάπη τους για το σχεδόν ανύπαρκτο μακιγιάζ ένα βήμα παρακάτω, αφήνοντας "γυμνά" τα νύχια τους. Η τάση φέτος επιστρέφει με πολλά it girls να επιλέγουν ημιδιάφανα βερνίκια νυχιών και διάφανα top coats ή να αφήνουν τα νύχια τους απόλυτα φυσικά, αλλά πάντα περιποιημένα.

Classic Red

Έφυγαν τα κόκκινα νύχια ποτέ από τη μόδα; Στην πραγματικότητα όχι. Ωστόσο φέτος θα τα δούμε να φιγουράρουν περισσότερο από ποτέ στο street style και το red carpet χάρη στα TikTok beauty girlies που προσπαθούν να μιμηθούν το δυναμισμό και την ακαταμάχητη γοητεία των '90s icons, όπως η πριγκίπισσα Diana και η Pamela Anderson.

Αυτό είναι το μανικιούρ που ζητάνε περισσότερο τώρα οι Ελληνίδες σύμφωνα με τους pros

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ