Follow us

More Power to Them | 10 Ελληνίδες celebrities που έχουν παραδεχτεί πως έχουν κάνει μπότοξ

Μιμή Ντενίση, Έλενα Χριστοπούλου, Κατερίνα Καινούργιου κ.ά

MissBloom TEAM
Μιμή Ντενίση

Η εποχή που το μπότοξ θεωρείτο ταμπού έχει παρέλθει. Πλέον ολοένα και περισσότερες γυναίκες νιώθουν άνετα με το να κάνουν ό,τι θεραπεία ή επέμβαση επιθυμούν έτσι ώστε να νιώθουν η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού τους. Η κατάρριψη των στερεοτύπων ξεκινά φυσικά από τις celebrities, οι οποίες από τη μία καλούν τις γυναίκες να "αγκαλιάσουν" τις απόλυτα φυσιολογικές αλλαγές, που φέρνει ο χρόνος στην εμφάνισή τους κι από την άλλη δίνουν το "πράσινο φως" να μιλούν απενοχοποιημένα για όσα θέλουν να αλλάξουν στο πρόσωπό τους. Ακολουθούν 10 Ελληνίδες celebrities που μίλησαν ανοιχτά κι απόλυτα χαλαρά -όπως θα πρέπει να είναι άλλωστε- για την απόφασή τους να κάνουν μπότοξ:

7 Ελληνίδες άνω των 50 που μεγαλώνουν όμορφα "αγκαλιάζοντας" τα φυσικά μαλλιά τους

10 Ελληνίδες celebrities που έχουν αποκαλύψει πως έχουν κάνει μπότοξ

Βίκυ Καγιά

Μπορεί η Βίκυ Καγιά να είναι μία από τις λίγες celebrities που δείχνουν περήφανα τις ρυτίδες τους, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλει να μεγαλώνει όμορφα. "Μου αρέσει που μεγαλώνω, προσέχω το πρόσωπό μου και το φροντίζω αλλά είμαι μακριά από αισθητικές παρεμβάσεις και υπερβολικά πράγματα", έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της. "Τώρα ένα μποτοξάκι στο μεσόφρυδο, συχνοί καθαρισμοί και ενυδατώσεις είναι μέσα στα φυσιολογικά πράγματα", είχε προσθέσει. "Αλλά δεν μου αρέσουν οι αλλοιώσεις, θέλω να είμαι φυσιολογική και η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου βάσει της ηλικίας μου".

Μιμή Ντενίση

"Σιγά το κακό", απάντησε η Μιμή Ντενίση όταν ρωτήθηκε αν έχει κάνει μπότοξ. Η ηθοποιός έχει παραδεχτεί ότι την ενοχλούσε η ρυτίδα στο μεσόφρυο, κι έτσι αποφάσισε να κάνει μπότοξ, καθώς, όπως είπε, "Οι άνθρωποι που κινούνται στο χώρο των media πρέπει να διατηρούν την εικόνα τους αναλλοίωτη". "Είχα ρωτήσει κάποτε ένα μεγάλο πλαστικό χειρουργό αν θα χρειαζόταν να κάνω κάποια επέμβαση και μου απάντησε ότι, αν έκανα λίφτινγκ, θα κατέληγε το μάτι μου σαν Κινέζας. Πρέπει, λέει, πρώτα να πέσει λίγο και μετά να το τραβήξουμε. Ευτυχώς, έχω πολύ καλό δέρμα. Έχω πάρει από τη μητέρα μου".

Κατερίνα Καινούργιου

"Αν πω ότι δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπό μου θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι", έχει πει η Κατερίνα Καινούργιου. "Εννοείται πως έχω πει ανοιχτά. Καμιά φορά το τρολάρω και το υπερτρολάρω. Δεν είμαι και κάθε βδομάδα να κάνω μπότοξ και υαλουρονικά. Το να πω πως δεν έχω κάνει τίποτα είναι αστείο. Εννοείται πως τα έχω πει. Εννοείται πως τα παραδέχομαι. Στο παρελθόν μπορεί να έχω κάνει και λάθος κινήσεις. Είμαι 35, χαίρομαι πολύ. Δε μου αρέσει να φαίνομαι 25, αλλά πολλές φορές στο βάψιμο και στη δουλειά μπορεί να φαίνεσαι και λίγο μεγαλύτερος".

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Απόλυτα ακομπλεξάριστη, η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει πει πολλές φορές μέσω των social media της πως κάνει διάφορες θεραπείες στο γραφείο του γιατρού της. Σε ένα βίντεο μάλιστα με την Έλενα Χριστοπούλου είχε μιλήσει γελώντας και για τα όσα σκόπευε τότε να κάνει στο πρόσωπό της: "Φοράω γυαλιά γιατί δεν έχω τραβηχτεί! Δευτέρα θα πάω να τραβηχτώ! Έχω νήματα, botox".

Μαρία Μπεκατώρου

Και η Μαρία Μπεκατώρου έχει μιλήσει τελείως χαλαρά για την απόφασή της να κάνει μπότοξ: "Βέβαια και έχω κάνει botox. Τα τελευταία χρόνια κάνω, και δεν είναι κάτι που το θεωρώ κακό".

Μαρία Μπακοδήμου

Στο παρελθόν, η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει πως έκανε νήματα, λέγοντας πως ήταν μια "βλακεία που πόνεσε πολύ". "Κανένα μποτοξάκι πού και πού θα το κάνω, αλλά δεν αντέχω τον πόνο. Δεν θα με δεις να δοκιμάζω μια νέα μέθοδο που υπόσχεται ότι κάνει θαύματα. Προτιμώ, αν χρειαστεί, να με ναρκώσουν, για να μην καταλαβαίνω τίποτα και να κάνω κανένα λίφτινγκ να τελειώνουμε", είχε πει με πλήρη ειλικρίνεια.

Μπέττυ Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει δηλώσει πως είναι υπέρ της προλη­πτικής αισθητικής χειρουργικής και έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει και η ίδια μπότοξ. "Δεν είμαι σε καμία περίπτωση κατά των αισθητικών επεμβάσεων, αρκεί να γίνο­νται με τέτοιο τρόπο που να μην αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Έχω κάνει κι εγώ τα "γεμισματάκια" μου, λίγο μποτοξάκι στο κούτελο. Αυτά πρέπει να τα κάνεις όσο είσαι ακόμη νέα. Έτσι και γερά­σεις, δεν θέλεις botox. Αυτό είναι που προ­σπαθούμε να αποφύγουμε, τα νυστέρια".

Ελεονώρα Μελέτη

"Με την εμφάνισή μου δεν έχω ανασφάλεια", είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ελεονώρα Μελέτη. "Έχω κάνει μποτοξάκι για ένα πρόβλημα που έχω με ημικρανίες. Αν κάποια στιγμή το νιώσω, θα κάνω και πλαστική".

Αγγελική Νικολούλη

"Πλαστική δεν έχω κάνει, μποτοξάκι όμως έκανα", είχε πει η Αγγελική Νικολούλη σε συνέντευξή της το 2010. "Όχι υπερβολικά πράγματα, αυτά τα παγωμένα βλέμματα και τα φουσκωμένα χείλη εμένα με τρελαίνουν. Είμαι ένα παιδί στην ψυχή μου, που δεν μ’ έχει επηρεάσει ούτε ο χρόνος ούτε η ηλικία. Δεν σκέφτομαι τα χρόνια που φεύγουν, εγώ νιώθω καλά μ’ εμένα".

Έλενα Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου είπε απόλυτα χαλαρά στον αέρα της εκπομπής "Πρωινό μας” και την Φαίη Σκορδά πως κάνει μπότοξ, ενώ αναφέρθηκε και στις αρνητικές παρενέργειες που αντιμετωπίζει τις πρώτες μέρες. "Δεν μπορώ να γελάσω. Από την άλλη εβδομάδα που θα φύγει το μπότοξ θα μπορώ. Μιλάμε πέτρωσα", είπε.

5 Ελληνίδες celebrities άνω των 40 δείχνουν περήφανα τις ρυτίδες τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ