Follow us

Κατερίνα Διδασκάλου | Η αντιρυτιδική κρέμα στην οποία "ορκίζεται" δεν κοστίζει πάνω από 50 ευρώ

Η ενυδατική κρέμα που είναι απαραίτητη σε κάθε γυναίκα άνω των 50.

Κατερίνα Διδασκάλου, NDP Phooto Agency

Η Κατερίνα Διδασκάλου δεν φημίζεται μόνο για το άκρατο ταλέντο της στην ηθοποιία αλλά και για την όλη εμφάνισή της που αφήνει τους πάντες άφωνους. Η γοητευτική ηθοποιός έχει καταφέρει στα 61 της πλέον χρόνια να δείχνει 10 χρόνια νεότερη (τουλάχιστον), γεγονός που οφείλεται στα γονίδια αλλά και στη σωστή skincare ρουτίνα που ακολουθεί εντατικά.

Γιατί όπως έχουμε ξαναπεί, η κατάλληλη περιποίηση και προσοχή της επιδερμίδας από νεαρή ηλικία δρα προληπτικά και εξασφαλίζει φρέσκια, νεανική όψη στο πρόσωπο από νωρίς και για πάντα. Εξού και οι αντιγηραντικές κρέμες έχουν εξέχουσα θέση στο μπουντουάρ των περισσότερων γυναικών ήδη από τα 35 τους χρόνια, αλλά και όλων των γυναικών που θέλουν το καλύτερο για την επιδερμίδα τους.

Η ίδια μάλιστα έχει δηλώσει ότι της αρέσει να φροντίζει τον εαυτό της και να μην τον παραμελεί, μιας και η προσοχή που οφείλουμε όλες να του δίνουμε είναι αδιαπραγμάτευτη - σε όλους τους τομείς. Εξάλλου, η επαρκής ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι απαραίτητη σε όλες τις ηλικίες, πόσο μάλλον στις γυναίκες άνω των 40 που βιώνουν πιο έντονα τις επιπτώσεις του χρόνου στο πρόσωπό τους. Το ζητούμενο ωστόσο δεν είναι ένα πρόσωπο απαλλαγμένο εξ' ολοκλήρου από ρυτίδες, μιας και αυτό δεν θα ήταν κάτι φυσιολογικό, αλλά περισσότερο η επίτευξη μιας φρέσκιας και λαμπερής επιδερμίδας που ακτινοβολεί υγεία.

Συνέχισε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ