Follow us

Νύχια με δαντέλα | Μια ρομαντική εναλλακτική για το νυφικό μανικιούρ σου

Τα lace nails είναι ό, τι πιο trendy - αλλά και ρομαντικό- μπορείς να κάνεις τώρα.

MissBloom TEAM
νύχια Istock Photo

Οι τάσεις στο νυφικό μανικιούρ είναι, λίγο πολύ, οι ίδιες διαχρονικά: κλασικό γαλλικό, απαλά παστέλ ροζ ή ήπια nudes και εκρού, αποτελούν τις top επιλογές για τις περισσότερες brides to be. Υπάρχουν ωστόσο διάφορες εναλλακτικές που μπορείς να δοκιμάσεις αν θες να κάνεις τη διαφορά και να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Τα νυφικά νύχια με δαντέλα, ή αλλιώς, lace nails, είναι μία από αυτές τις επιλογές.

Clean makeup | Η τάση στο bridal μακιγιάζ που επιλέγουν οι πιο μοντέρνες νύφες τώρα

Η δαντέλα εξάλλου αποτελούσε ανέκαθεν ένα χαρακτηριστικό στοιχείο για κάθε bridal look, ενώ χρησιμοποιείται κατεξοχήν στα υφάσματα των περισσότερων νυφικών. Γιατί να μην αποτελέσει και το βασικό nail pattern που θα στολίσει και τα νύχια μιας νύφης, την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της;

Μην σε τρομάζει η λέξη "δαντέλα" στα νύχια: σκέψου ένα περίτεχνο σχέδιο σε μια ουδέτερη βάση, που μπορεί να ποικίλει από έναν μίνιμαλ σχεδιασμό μέχρι ένα πιο περίτεχνο, ανάλογα με τα γούστα αλλά και το υπόλοιπο bridal look σου. Η βάση των νυχιών μπορεί να είναι διάφανη, εκρού ή ροζ, ακόμα και διάφανη με χρυσόσκονη. Ιδίως αν το νυφικό που έχεις επιλέξει είναι αρκετά απλό και λιτό, σε παίρνει να "παίξεις" λίγο παραπάνω με το μανικιούρ σου, έτσι ώστε να τραβήξεις την προσοχή στα άκρα σου.

Τα No-No's του skincare | 5 SOS πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις για επιδερμίδα λαμπερή "σαν μωρού"

Δες παρακάτω μερικά σχέδια που επιλέξαμε για σένα ώστε να αντλήσεις ιδέες για το δικό σου bridal manicure:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ