Follow us

To body oil που λατρεύει η Meghan Markle δεν κοστίζει πάνω από 15 ευρώ - και θα το βρεις σε κάθε φαρμακείο

H Meghan Markle "ορκίζεται" σε αυτό, ενώ το εμπιστευόταν απόλυτα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

meghan markle Splash/Ideal Images

Όλες οι γυναίκες θέλουν λεία, βελούδινη αίσθηση και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα τους, ενώ με το καλοκαίρι να πλησιάζει αυτή η ανάγκη μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Γι' αυτό άλλωστε το body oil είναι το απόλυτο must-have στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας, μιας και χαρίζει όλα τα παραπάνω οφέλη με ένα μόλις πέρασμα: ενυδάτωση, λάμψη, βελούδινη αίσθηση και φανταστικό αρωμα.

Μάλιστα, τελευταία πολλές είναι οι γυναίκες που χρησιμοποιούν τα λάδια σώματος για την καθημερινή φροντίδα και ενυδάτωση της επιδερμίδας τους, χειμώνα - καλοκαίρι, προτιμώντας τα πολλές φορές ακόμα και από τις ενυδατικές κρέμες ή lotions σώματος. Θεωρούν μάλιστα ότι η σύσταση των body oils είναι απείρως πιο ενυδατική και κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή στο μισό χρόνο. Το γεγονός επίσης ότι πολλά από αυτά έχουν φυσικά συστατικά στις συνθέσεις τους, τα καθιστούν απολύτως ασφαλή για χρήση και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, με πολλές εγκυμονούσες να τα προτιμούν τόσο για την πρόληψη όσο και για την αντιμετώπιση των ραγάδων που εμφανίζονται φυσιολογικά εκείνη την περίοδο.

Το ίδιο ισχύει και για τη Meghan Markle, που φαίνεται ότι "ορκίζεται" σε ένα συγκεκριμένο body oil, που μάλιστα μπορείς να βρεις σε κάθε ελληνικό φαρμακείο - και δεν κοστίζει πάνω από 15 ευρώ.

Συνέχισε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ