Follow us

Οι πιο αποτελεσματικές κρέμες για ραγάδες που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Για πρόληψη, αλλά κι αποτελεσματική μείωση των ραγάδων σε κοιλιά, γλουτους και μηρούς.

κρέμα για ραγάδες Splash News/Ideal Image

Τι ακριβώς είναι ραγάδες; Για να το πούμε με απλά λόγια, είναι το "ξεχείλωμα", που συμβαίνει στην επιδερμίδα όταν έχει έντονες διακυμάνσεις βάρους. Μπορεί να είναι απόλυτα φυσιολογικές, αλλά αν νιώθεις πως σου στερούν την αυτοπεποίθησή σου και θέλεις να τις απαλύνεις ή να προλάβεις την εμφάνιση νέων, η προσθήκη μίας κρέμας για ραγάδες στη body care ρουτίνα σου αποτελεί must. Δεν χρειάζεται να πας μακριά για να βρεις την καλύτερη κρέμα για ραγάδες. Μερικές από τις πιο αξιόλογες επιλογές βρίσκονται λίγα μέτρα μακριά, στο φαρμακείο της γειτονιάς σου:

Οι καλύτερες κρέμες κατά της κυτταρίτιδας που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Director's Choice | Οι καλύτερες κρέμες για ραγάδες στο φαρμακείο

Reconstria Cream, Frezyderm

Reconstria Cream, Frezyderm

Η αναπλαστική Reconstria Cream ενυδατώνει επιφανειακά και σε βάθος το δέρμα, αναδομεί το κολλαγόνο και την ελαστίνη και λειαίνει την επιδερμίδα, βοηθώντας την να επανακτήσει την ελαστικότητα και την ομοιόμορφη όψη της.

 

Phytolastil Gel, Lierac

Phytolastil Gel, Lierac

Εμπλουτισμένο με το σύμπλοκο αναδόμησης Αλχεμίλλη-Κισσός-Κοντυλόχορτο, το μη λιπαρό Phytolastil Gel συμβάλλει στην πρόληψη της εμφάνισης των ραγάδων στο στήθος, την κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς.

 

Stretch Marks Body Cream, Rilastil

Stretch Marks Body Cream, Rilastil

Πλούσια και κρεμώδης, η Stretch Marks Body Cream ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, προλαμβάνοντας, αλλά κι αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις ραβδώσεις στο δέρμα.

Instensive Correction Gel Cream, Elancyl

Instensive Correction Gel Cream, Elancyl

H Instensive Correction Gel Cream είναι ιδανική για εφαρμογή στο αρχικό, φλεγμονώδες στάδιο σχηματισμού των ραβδώσεων, αφού μειώνει ορατά τις πρώιμες (ροζ-μωβ) ραγάδες και επανορθώνει τη δομή του δέρματος.

Phytolastil Serum, Lierac (στα φαρμακεία)

Phytolastil Serum, Lierac (στα φαρμακεία)

Αν και πρόκειται για ορό κι όχι για κρέμα για ραγάδες, αυτό το προϊόν από την Lierac δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Εμπλουτισμένο με το φυτικό σύμπλοκο αναδόμησης Αλχεμίλλη-Κισσός-Κοντυλόχορτο, το Phytolastil Serum συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης των εγκατεστημένων ραγάδων, που οφείλονται στην εφηβεία, την εγκυμοσύνη και τις διακυμάνσεις βάρους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ