Follow us

Σκασμένες φτέρνες; Αυτές είναι οι καλύτερες κρέμες για σούπερ απαλά πόδια

Ήρθε η ώρα να προετοιμαστείς για τις πρώτες βόλτες με mules, πέδιλα και σανδάλια.

κρέμα ποδιών Splash News/Ideal Image

Καθώς η θερμοκρασία δειλά δειλά φλερτάρει με τους 30 βαθμούς, τα mules, τα πέδιλα και τα σανδάλια διεκδικούν τη front row της γκαρνταρόμπας σου. Κάπως έτσι οι σκασμένες φτέρνες γίνονται και πάλι ο μεγαλύτερος καθημερινός "εφιάλτης". Μια κρέμα ποδιών αποτελεί τώρα την απαραίτητη προσθήκη στη beauty ρουτίνα σου, έτσι ώστε τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά παπούτσια σου να δείχνουν "ακριβά" και η εμφάνισή σου κομψή από την κορυφή...ως τα πέλματα. Ιδού οι πιο αγαπημένες μας:

Οι πιο αποτελεσματικές κρέμες για ραγάδες που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Director's Choice | Οι καλύτερες κρέμες ποδιών

Ureadin Podos Gel Oil, ISDIN (στα φαρμακεία)

Ureadin Podos Gel Oil, ISDIN (στα φαρμακεία)

Με αλλαντοΐνη, πανθενόλη και το βούτυρο καριτέ, η κρέμα ποδιών της ISDIN επιδιορθώνει τα σκασίματα, μειώνει τη σκλήρυνση, την τραχύτητα και τη μέτρια πάχυνση, ενώ παράλληλα ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα.

Vinotherapist Foot Beauty Cream, Caudalie (στα φαρμακεία)

Vinotherapist Foot Beauty Cream, Caudalie (στα φαρμακεία)

Η κρέμα ποδιών της σειράς Vinotherapist είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα φύλλων γαλλικού κόκκινου αμπελιού, που βοηθά στη μείωση της ερυθρότητας και ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία, ανακουφίζοντας τα βαριά και κουρασμένα πόδια. Περιέχει επιπλέον βούτυρο καριτέ, που θρέφει, αναζωογονεί και επανορθώνει την ξηρή επιδερμίδα.

Frezyfeet Keractive Feet, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Frezyfeet Keractive Feet, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Πλούσια σε ενυδατικά, αναπλαστικά και επουλωτικά συστατικά, η Frezyfeet Keractive Feet χαρίζει πλούσια ενυδάτωση, αντιμετωπίζει ρωγμές και εξελκώσεις ποδιών, καθώς και την έντονη ξηροδερμία, ενώ παράλληλα βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Shea Foot Cream, L' Occitane

Shea Foot Cream, L' Occitane

Εμπλουτισμένη με 15% βούτυρο Shea, αυτή η κρέμα ποδιών της L' Occitane θρέφει και καταπραΰνει το ξηρό και σκασμένο δέρμα, ενώ παράλληλα ανακουφίζει και τονώνει τα κουρασμένα πόδια, 

Renewing Foot Cream, CeraVe (στα φαρμακεία)

Renewing Foot Cream, CeraVe (στα φαρμακεία)

Η αναπλαστική κρέμα ποδιών Renewing Foot Cream περιέχει 3 απαραίτητα ceramides, σαλικυλικό οξύ και γαλακτικό αμμώνιο: Ενεργοποιεί την απολέπιση και ταυτόχρονα ενυδατώνει τα εξαιρετικά ξηρά, τραχιά πόδια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ