Follow us

5 διάσημες Ελληνίδες που έχουν παραδεχθεί πως φοράνε extensions

Το trick τους για πιο πλούσια, αλλά και μακριά μαλλιά.

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη Βαλαβάνη Instagram

Οι Ελληνίδες που ανήκουν στον χώρο του θεάματος συχνά πειραματίζονται με νέες μεθόδους και διαφορετικά tricks, προκειμένου να ανανεώσουν την εμφάνισή τους. Αρκετά από αυτά, μάλιστα, δε γίνονται εύκολα αντιληπτά από το κοινό καθώς μοιάζουν πλήρως εναρμονισμένα με το look της εκάστοτε γυναίκας.

The Wig Issue | 5 Ελληνίδες celebrities που δεν ήξερες ότι φοράνε -σχεδόν- καθημερινά περούκα

Ένα από αυτά τα έξυπνα και πρακτικά κόλπα που η ελληνική showbiz εμπιστεύεται διαχρονικά, είναι τα extensions, που χαρίζουν όγκο και μήκος σε μερικά μόλις λεπτά. Μάλιστα αν η τοποθέτησή τους γίνει σωστά, κανείς δεν καταλαβαίνει την ύπαρξή τους. Τρανό παράδειγμα οι παρακάτω 5 Ελληνίδες celebrities:

Ελένη Φουρέιρα

Η εντυπωσιακή show woman έχει αποδείξει πως δε φοβάται τις αλλαγές και πειραματίζεται συχνά με τα μαλλιά της, ακόμη και φορώντας περούκες. Όσο για τα extensions, η ίδια έχει παραδεχθεί πως δεν είναι όλα δικά της τα μαλλιά και πως τη βοηθάει ο κομμωτής της, ενώ έχει δηλώσει χαρακτηριστικά: "Κάθε τρίμηνο τα ξεκουράζουμε λίγο, βγάλαμε τα περιττά μαλλιά, τις τρέσες".

Σίσσυ Χρηστίδου

Η μοναδική τζίντζερ της ελληνικής τηλεόρασης δεν κρύβει και εκείνη πως μέρος των πλούσιων μαλλιών της, αποτελείται από extensions. Μάλιστα, την "αποκάλυψη" την έκανε μέσα από ένα χιουμοριστικό post στο Instagram, το οποίο συνόδευσε με τη λεζάντα: "Που είχαν χαθεί αυτά τα "κορίτσια"? Reunion μετά από 6 χρόνια! Class of 2012! WooHoo".

Φαίη Σκορδά

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ έχει εξομολογηθεί, μέσω της εκπομπής "Πρωινό μας", πως και εκείνη έχει χρησιμοποιήσει extensions κατά καιρούς. "Έκανα κι εγώ σήμερα αλλαγή. Είπα ότι δεν θα ξαναβάλω τρέσες. Αυτή είμαι χωρίς τρέσες και μου αρέσω… Πρέπει να δεχόμαστε τα μαλλιά μας. Αυτά είναι τα μαλλιά μου κι εμένα μου αρέσουν πολύ", είχε πει χαρακτηριστικά.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Με τη φράση "It was time for a change" και ένα βίντεο στην καρέκλα της κομμώτριάς της, η δημοσιογράφος μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Συγκεκριμένα αποφάσισε να τα μακρύνει, τοποθετώντας extensions σε όλο το μήκος του κεφαλιού της, ενώ παράλληλα τα σκούρυνε, κάτι που ανανέωσε ριζικά την εμφάνισή της.

5 Eλληνίδες celebrities που έχουν παραδεχτεί πως έχουν βάλει υαλουρονικό οξύ

Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Super Κατερίνα" δε διστάζει να μιλάει με ειλικρίνεια για τις αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή της. Παλαιότερα, μάλιστα, είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο οποίο ακουγόταν να λέει: "Γεια σας! Νομίζω ότι πρώτη φορά με βλέπετε έτσι. Αυτά είναι τα φυσικά μου μαλλιά χωρίς tape, χωρίς extensions, χωρίς τρέσες. Έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά οπότε είναι κοντά και ασύμμετρα. Πολλοί θα μου πείτε ότι μας αρέσεις έτσι και βγες έτσι, όμως ενόψει της νέας σεζόν θέλω να κάνω μια αλλαγή".

FYI

Αν θέλεις κι εσύ να χαρίσεις μήκος και όγκο στα μαλλιά σου, δοκίμασε τα εξτένσιον της Great Lengths από 100% φυσική τρίχα. Ακολουθούν τη ροή της φυσικής τρίχας καθώς μεγαλώνουν, έχουν ανθεκτικότητα και προσφέρουν ασφάλεια κι έτσι το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, έτσι ώστε να μην αντιλαμβάνεται κάποιος τρίτος ότι έχουν τοποθετηθεί extension.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ