Follow us

Mother's Day | Το δώρο που η μαμά σου θα χρησιμοποιεί καθημερινά για χρόνια

To beauty item που θα κάνει τη ζωή της μητέρας σου πιο εύκολη

Cindy Crawford Splash News/Ideal Image

Ρώτησε οποιαδήποτε μητέρα κι είναι σίγουρο πως θα σε διαβεβαιώσει πως κανένα δώρο δεν μπορεί να συγκριθεί με τη χαρά του ποιοτικού χρόνου με το παιδί της. Αποτελεί ωστόσο έναν εξαιρετικό τρόπο να της δείξεις πως βρίσκεται στις σκέψεις σου και να χαρίσεις ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Καθώς είναι σίγουρα το πιο ανιδιοτελές μέλος της οικογένειας, η ημέρα της μητέρας αποτελεί την πλέον ιδανική ευκαιρία να την "κακομάθεις" προσφέροντάς της ένα πολυτελές δώρο, που αν και θα κάνει τη ζωή της πιο εύκολη και θα το χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση για χρόνια, ίσως δεν θα αγόραζε ποτέ μόνη της. Ο λόγος για το πρωτοποριακό Airwrap multi-styler της Dyson, το οποίο έχει λύσει τα χέρια εκατομμυρίων γυναικών στον κόσμο. Γιατί όχι και της μητέρας σας;

Πρόκειται για ένα multistyler, το οποίο είναι εμπνευσμένο από επαγγελματίες κομμωτές και σχεδιάστηκε ειδικά για να φορμάρει τα μαλλιά όσο είναι ακόμα νωπά χωρίς να χρησιμοποιεί υπερβολική θερμότητα, και άρα να ταλαιπωρεί την τρίχα, όπως κάνουν πολλά άλλα hot tools. Τα χαρακτηριστικά εκείνα που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι η ευκολία χρήσης, η "ευγένεια" απέναντι στα μαλλιά και φυσικά το επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ