Follow us

Φεστιβάλ Καννών '23 | Τα makeup looks και χτενίσματα των λαμπερών stars στο μικροσκόπιο

Μπλε μαλλιά, ανάλαφρα hollywood waves και μονοχρωματικά μακιγιάζ ήταν μερικά από τα beauty looks που ξεχώρισαν την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ Καννών.

Alessandra Ambrosio Splash News / Ideal Image

Το 76ο Φεστιβάλ Καννών σήκωσε αυλαία την Τρίτη 16 Μαΐου, με πλήθος ηθοποιών, μοντέλων αλλά και fashionistas να συγκεντρώνεται στο Grand Theatre Lumiere της Γαλλικής Ριβιέρας για να παρακολουθήσει την προβολή της ταινίας με την οποία έκανε πρεμιέρα φέτος, το "Jeanne du Barry". Όπως ήταν αναμενόμενο, απαστράπτουσες παρουσίες τράβηξαν τα φλας των φωτογράφων σαν μαγνήτες, ενώ οι τουαλέτες και τα beauty looks όλων των καλεσμένων μπήκαν στο στόχαστρό μας.

Παρατηρώντας προσεκτικά τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι ώρας, είναι προφανές ότι οι λαμπερές κυρίες κινήθηκαν μεταξύ δύο τάσεων μακιγιάζ: Από τη μια κυριάρχησε το no makeup look ή το nude, πιο φυσικό μακιγιάζ, από την άλλη οι ζωηρές μονοχρωμίες και οι λάμψεις έκαναν ένα ηχηρό statement και έδωσαν το έναυσμα για τα πιο συναρπαστικά και λαμπερά makeup looks φέτος το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, το monochromatic look των Alessandra Ambrosio και Catherine Zeta Jones σε μωβ-μπορντό αποχρώσεις ήταν άκρως ενδιαφέρον, ενώ και η μόλις 20 ετών κόρη της τελευταίας, Carys Douglas, που εθεάθη στο πλευρό της στο red carpet, ήταν η αποκάλυψη με το πολύ φρέσκο και ανάλαφρο μακιγιάζ της.

Συνέχισε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ