Follow us

Τέλος τα μακριά μαλλιά για την Λάουρα Νάργες | Το νέο on trend κούρεμα που την ανανέωσε

Η παρουσιάστρια υιοθέτησε το κούρεμα που λατρεύουν τα παγκόσμια style icons.

MissBloom TEAM
Λάουρα Νάργες Instagram

Παρά το γεγονός ότι δε βρισκόμαστε ακόμη ούτε στα μισά του 2023, μπορούμε ήδη να το ανακηρύξουμε ως τη χρονιά των κοντών κουρεμάτων. Είναι αλήθεια πως ανάμεσα στα αμέτρητα trends που έχουν αναδυθεί τους τελευταίους μήνες, ξεχωρίζει το "bob haircut", όσον αφορά τα μαλλιά.

Πρόκειται να γίνεις νονά; Η Αθηνά Οικονομάκου προτείνει το πιο chic χτένισμα για την περίσταση

Έτσι, η Λάουρα Νάργες, παραμένοντας πιστή στις τάσεις, ακολούθησε και εκείνη το παράδειγμα των πιο επιδραστικών trend setters. Celebrities όπως η Hailey Bieber η οποία έκοψε ένα πολύ κοντό και αυστηρό καρέ λίγους μήνες πριν, αλλά και η Zendaya η οποία έχει υιοθετήσει ένα "Italian bob" με όγκο και κολακευτικά layers, είναι μεταξύ εκείνων που έχουν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στα κοντά μαλλιά.

Η παρουσιάστρια τόλμησε και εκείνη αυτή την αλλαγή, κόβοντας τα μακριά μαλλιά της, στο ύψος των ώμων. Με μία πιο σύγχρονη προσέγγιση, η Λάουρα Νάργες προτίμησε να κόψει μύτες έτσι ώστε να δώσει μία cool και ανεπιτήδευτη χροιά στο hair look της.

Όσο για το χρώμα, η γοητευτική παρουσιάστρια το κράτησε στην ίδια σκούρα ξανθιά και λαμπερή απόχρωση που έχει τους τελευταίος μήνες και, ομολογουμένως, της ταιριάζει απόλυτα.

Η Χριστίνα Μπόμπα δείχνει για πρώτη φορά τα γκρίζα μαλλιά της κι αποθεώνεται από τους followers της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ