Follow us

Αυτά είναι τελικά τα πιο περιζήτητα κουρέματα του 2023 -μέχρι στιγμής

Φιλαριστά, αυστηρά, κοντά και μακριά, αυτή τη χρονιά οι τάσεις έχουν κάτι για όλες.

κουρέματα 2023 Splash News / Ideal Image

Ένα καλό κούρεμα δεν είναι απλά ένα όμορφο αξεσουάρ, είναι το απόλυτο mood booster, αφού όχι μόνο μπορεί να κάνει το outfit σου να δείχνει πιο stylish, αλλά και να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Με τις τάσεις όμως να έρχονται και να φεύγουν είναι δύσκολο να μένεις up to date σχετικά με όλα τα τελευταία trendy στιλ. Εμείς είμαστε εδώ! Κάναμε την έρευνά μας και σου παρουσιάζουμε τα 5 πιο περιζήτητα κουρέματα του 2023, εκείνα που έχουν δηλαδή τις περισσότερες αναζητήσεις -μέχρι στιγμής τουλάχιστον:

Curve Cut | Το φιλαριστό κούρεμα που κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πολύ πιο πυκνά

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα κουρέματα 2023

1. Wolf cut: 60.500 μηνιαίες αναζητήσεις

Πρόκειται για τη μοντέρνα εκδοχή του κλασικού shag. Είναι ακόμα πιο φιλαριστό κι ανεπιτήδευτο από το αγαπημένο cut των '70s, ενώ ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών. Είναι ένα από τα αγαπημένα κουρέματα του TikTok με περισσότερες από 2,3 δισεκατομμύρια προβολές, ενώ έχει λατρευτεί κι από πολλές celebrities, ανάμεσά τους οι Jenna Ortega, Miley Cyrus, Kaia Gerber, Billie Eilish και Keke Palmer. Για το styling του απλά επιστράτευσε ένα sea salt spray.

Τα 5 κουρέματα τα οποία λατρεύει το fashion crowd αυτήν την περίοδο

2. Butterfly haircut: 14.800 μηνιαίες αναζητήσεις

Το TikTok famous butterfly cut είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα κουρέματα του 2023. Χαρακτηρίζεται από πολλά κοντά layers γύρω από την κορυφή του κεφαλιού, που επιτρέπουν στα υπόλοιπα μαλλιά να μαζευτούν πίσω ώστε το κούρεμα να μπορεί να δείχνει πιο κοντό απ' ότι είναι στην πραγματικότητα. Το μεγαλύτερο θετικό αυτού του κουρέματος είναι το πόσο ευέλικτο είναι, αλλά και το γεγονός ότι μπορεί να υιοθετηθεί από κάθε τύπο μαλλιών.

3. Mullet haircut: 14.700 μηνιαίες αναζητήσεις

Αν και πρόκειται για μία τάση, που νομίζαμε ότι αφήσαμε στο 2020, το mullet cut, δηλαδή η σύγχρονη μοϊκάνα εξακολουθεί να συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό αναζητήσεων κάθε μήνα. Το edgy αυτό κούρεμα χαρακτηρίζεται από έντονο φιλάρισμα, μακρύ μήκος πίσω και πιο κοντό μπροστά. Love it or hate, είναι τάση.

4. Bob hairstyle: 6.600 μηνιαίες αναζητήσεις

Surprise, surprise: Το καρέ κούρεμα, το cut που υιοθετούν όλες οι celebrities από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα, είναι ανάμεσα στα πιο δημοφιλή κουρέματα του 2023. Φέτος είδαμε ως επί το πλείστον την αυστηρή και πολύ κοντή εκδοχή του, έτσι όπως λατρεύτηκε από την Hailey Bieber, την Emrata, την Olivia Palermo και την Elsa Hosk.

5. Bangs hairstyle/Lob hairstyle: 3.600 μηνιαίες αναζητήσεις

Στη πέμπτη θέση της λίστας με τα πιο δημοφιλή κουρέματα του 2023 βρέθηκαν με ίδιο αριθμό αναζητήσεων οι αφέλειες και το lob, δηλαδή το μακρύ καρέ.

Οι αφέλειες έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλείς μετά τη hit σειρά του Netflix "Wednesday" με τα it girls και τις celebrities να τις λατρεύουν για τη διαχρονική κομψότητα που χαρίζουν σε κάθε εμφάνιση, αλλά και για τις "αντιγηραντικές" τους ιδιότητες, αφού καμουφλάρουν τις ρυτίδες στο μέτωπο και το πόδι της χήνας.

Το μακρύ καρέ από την άλλη ξεκίνησε να γίνεται δημοφιλές ήδη από το τέλος του προηγούμενου έτους, όταν ολοένα και περισσότερες celebrities αφαιρούσαν πολύ μήκος από τα μαλλιά τους. Σε αντίθεση με το κοντό καρέ, που μπορεί να είναι δεσμευτικό όσον αφορά το styling, το lob είναι ιδαίτερα ευέλικτό, αφού μπορεί να πιαστεί σε ένα low bun ή μια αλογοουρά. Το μεγαλύτερο του plus ωστόσο είναι ότι είτε αυστηρό, είτε φιλαριστό κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου.

Οι 3 μεγαλύτερες τάσεις στα κουρέματα τώρα σύμφωνα με το TikTok

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ