Follow us

Peachy Cloud | Η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε το πιο κολακευτικό μανικιούρ του φετινού καλοκαιριού

Μήπως αυτό θα είναι το επόμενο viral nail look;

Βάσια Κωσταρά Instagram

Μπορεί τον τελευταίο καιρό η Βάσια Κωσταρά να αγαπά τα nail art σχέδια και πιο συγκεκριμένα τις καρδιές, που θυμίζουν την πιο πρόσφατη συλλογή της, ωστόσο πού και πού ενδίδει στην κομψότητα των πιο ουδέτερων χρωμάτων.

Η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε το μανικιούρ που κάνει την επιδερμίδα να δείχνει (ήδη) μαυρισμένη

Αυτό συνέβη και πρόσφατα. Αντί όμως να υιοθετήσει ένα κλασικό nude μανικιούρ, που ίσως θα ήταν λίγο βαρετό γι' αυτήν την εποχή, βρήκε την τέλεια εναλλακτική υιοθετώντας ένα καλοκαιρινό neutral nail look.

Ανεβάζοντας ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, η σχεδιάστρια έδειξε στους ακόλουθούς της το νέο peachy cloud μανικιούρ της, όπως το ονόμασε η ίδια. Τι ακριβώς είναι αυτό; Όπως θα δεις, η Βάσια Κωσταρά κράτησε το μήκος των νυχιών της μακρύ και το σχήμα τους αμυγδαλωτό, ενώ υιοθέτησε ένα ombré μανικιούρ σε ροδακινί απόχρωση.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθέτησε την επόμενη μεγάλη τάση στα νύχια

Το εν λόγω nail look πέρα από το γεγονός ότι δείχνει πιο ενδιαφέρον από ένα απλό nude ή sheer pink mani, κολακεύει εξαιρετικά τα άκρα κάνοντάς τα να δείχνουν πιο μακριά κι αδύνατα, αναδεικνύει το μαύρισμα της επιδερμίδας, ενώ ταιριάζει με κάθε outfit.

Director's Note: Εκτός από το κοραλί, μερικά ακόμα βερνίκια νυχιών, που κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει πιο μαυρισμένη είναι το φούξια, το λευκό, το λιλά και το κίτρινο.

Δες το nail look της:

Peachy Cloud | Η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε το πιο κολακευτικό μανικιούρ του φετινού καλοκαιριού
Βάσια Κωσταρά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ