Follow us

Άννα Βίσση | Το μοντέρνο κούρεμα που την έκανε να δείχνει 20 χρόνια νεότερη

Το νέο της κούρεμα είναι ό,τι πιο σύγχρονο και νεανικό θα μπορούσε να κάνει.

MissBloom TEAM
Άννα Βίσση NDP

Κακά τα ψέματα, αρκετές γυναίκες που θέλουν να ανανεώσουν ριζικά την εμφάνισή τους, το σκέφτονται δύο και τρεις φορές προτού πάρουν την απόφαση να κάνουν μία τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά τους. Ευτυχώς για εμάς, υπάρχουν κάποιες celebrities της ελληνικής showbiz που δε διστάζουν να επισκεφθούν τον κομμωτή τους για να δοκιμάσουν νέα, bold και ιδιαίτερα κουρέματα, χαρίζοντας και σε εμάς την απαραίτητη έμπνευση για να κάνουμε το "μεγάλο" βήμα. Μεταξύ αυτών είναι, φυσικά, και η Άννα Βίσση.

Η απόλυτη star του ελληνικού πενταγράμμου δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για οτιδήποτε edgy, είτε πρόκειται για τα τραγούδια της, είτε για το ροκ στυλ της, είτε για τα μαλλιά της, με τα οποία έχει πειραματιστεί ουκ ολίγες φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Αυτή τη φορά η Άννα Βίσση, η οποία στο παρελθόν έχει υπάρξει μελαχρινή, ξανθιά πλατινέ, κοκκινομάλλα και έχει ξυρίσει ακόμη και το κεφάλι της, υιοθέτησε ένα νέο κούρεμα- το οποίο αντιπροσωπεύει απόλυτα τη δυναμική προσωπικότητά της.

5 διάσημες Ελληνίδες που ξύρισαν τα μαλλιά τους αμφισβητώντας τα στερεότυπα ομορφιάς

Μιλάμε για το φιλαριστό wolf cut, το οποίο συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή κουρέματα της σεζόν και φέτος είδαμε να το προτιμούν celebrities όπως η Billie Eilish, η Miley Cyrus και η Jenna Ortega.

Η ίδια το υιοθέτησε σε μήκος, λίγο κάτω από τους ώμους, με ασύμμετρα curtain bangs, αποδεικνύοντας αν και πολύ νεανικό, το εν λόγω κούρεμα μπορεί να ταιριάξει σε γυναίκες κάθε ηλικίας. Τόσο λόγω του φιλαρίσματος, που χαρίζει κίνηση στα μαλλιά, όσο και λόγω των αφελειών, που καμουφλάρουν τις ατέλειες στο μέτωπο και "το πόδι της χήνας", το wolf cut είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ κολακευτικό, "αντιγηραντικό" κούρεμα.

Αυτά είναι τελικά τα πιο περιζήτητα κουρέματα του 2023 -μέχρι στιγμής

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ