Follow us

Τα πιο κομψά "αντιγηραντικά" κουρέματα σύμφωνα με τις Ελληνίδες celebrities

Τα στιλ εκείνα που καμουφλάρουν τα σημάδια γήρανσης και κρύβουν χρόνια από την εικόνα κάθε γυναίκας.

Βίκυ Καγιά Instagram

Μπορεί ο νους σου όταν μιλάμε για "αντίγηρανση" να πηγαίνει σε κρέμες προσώπου κι επεμβάσεις, δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάς πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα μαλλιά στην εμφάνισή σου. Το σωστό κούρεμα μπορεί να σε κάνει να δείχνεις ακόμα και 20 χρόνια νεότερη, καμουφλάροντας περίτεχνα τα σημάδια γήρανσης και χαρίζοντας φρέσκο αέρα στην εικόνα σου. Ιδού τα 5 καλύτερα "αντιγηραντικά" κουρέματα σύμφωνα με τις πιο stylish Ελληνίδες celebrities:

Η πιο αναπάντεχη τάση στα μαλλιά για τις γυναίκες άνω των 50 είναι και η πιο κολακευτική

Layers

Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι μόνο μία από τις πολλές Ελληνίδες celebrities που έχουν διανθίσει το κούρεμά τους με διακριτικό φιλάρισμα, χαρίζοντας έτσι όγκο και κίνηση στα μαλλιά τους. Εκτός από εξαιρετικά κολακευτικό, το εν λόγω κούρεμα αποτελεί την τέλεια ιδέα για όταν θέλεις να ανανεώσεις το hair look σου χωρίς όμως να το αλλάξεις τελείως.

Wolf Cut

Τόσο λόγω του φιλαρίσματος, που χαρίζει κίνηση στα μαλλιά, όσο και λόγω των αφελειών, που καμουφλάρουν τις ατέλειες στο μέτωπο και "το πόδι της χήνας", το νεανικό wolf cut είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ κολακευτικό, "αντιγηραντικό" κούρεμα, όπως απέδειξε πρόσφατα η Άννα Βίσση.

Curtain Bangs

Αν και συνυφασμένα με νεότερες ηλικίες, τα curtain bangs αποτελούν μια εξαιρετική προσθήκη στο κούρεμα κάθε γυναίκας άνω των 40. Ο λόγος; Αυτές οι αφέλειες "κουρτινάκια" καμουφλάρουν τέλεια το πόδι της χήνας, ενώ κάνουν κάθε κούρεμα να δείχνει πιο μοντέρνο. Case point αυτή η φωτογραφία της Μαρίας Σολωμού.

Τα ωραιότερα κραγιόν για γυναίκες άνω των 50

Bob

Το μακρύ καρέ είναι μία από τις αγαπημένες επιλογές των Ελληνίδων celebrities άνω των 50, ανάμεσά τους η Βίκυ Καγιά και η Τζένη Μπαλατσινού. Όχι τυχαία.

Το lob (long bob) κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου και χαρίζει όγκο στα μαλλιά, ενώ παίρνει bonus points για το πόσο ευέλικτο είναι: Δείχνει τέλειο με ελεύθερα μαλλιά, ενώ μπορεί πολύ εύκολα να πιαστεί σε μία χαμηλή αλογοουρά ή ένα low bun.

Εξίσου κολακευτικό είναι φυσικά και το κλασικό καρέ, το οποίο φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού, όπως αποδεικνύει εδώ και χρόνια η Μαριάννα Τουμασάτου.

Bangs

Ίσως το πιο "αντιγηραντικό" κούρεμα απ' όλα, οι αφέλειες, αποτελούν δικαίως μία από τις go-to επιλογές των stars άνω των 40 και 50, όπως η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, αφού χαρίζουν μια κοριτσίστικη ανεμελιά σε κάθε εμφάνιση, ενώ καμουφλάρουν τέλεια τις ρυτίδες στο μέτωπο.

Η συνήθεια που μειώνει τις ρυτίδες πιο αποτελεσματικά από μια αντιγηραντική κρέμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ