Follow us

8 Ελληνίδες celebrities που έχουν παραδεχθεί πως έχουν κάνει πλαστική επέμβαση (και γιατί αυτό είναι ok)

Μήπως ήρθε η ώρα οι πλαστικές επεμβάσεις να πάψουν να είναι ταμπού;

Τζένη Μπαλατσινού NDP

Πολλά τρικς και μυστικά ομορφιάς παλαιότερα θεωρούνταν ταμπού και οι περισσότερες γυναίκες απέφευγαν να τα "αγγίζουν", για να μην εκλάβουν αρνητική κριτική. Πλέον, τα περισσότερα από αυτά έχουν -ευτυχώς- απενεχοποιηθεί και έτσι ακούμε όλο και πιο συχνά για τις κάποτε αμφιλεγόμενες περούκες, τα extensions και φυσικά τις αισθητικές επεμβάσεις, οι οποίες δεν τύγχαναν θετικής αντιμετώπισης στο παρελθόν.

More Power to Them | 10 Ελληνίδες celebrities που έχουν παραδεχτεί πως έχουν κάνει μπότοξ

Σε αυτό το πνεύμα ειλικρίνειας, αρκετές Ελληνίδες celebrities έχουν παραδεχτεί πως σε κάποιο στάδιο της ζωής τους έχουν επισκεφθεί το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού τους, προκειμένου να αλλάξουν κάτι στην εμφάνισή τους, που δεν τους άρεσε.

Είτε πρόκειται για μικρές, διακριτικές επεμβάσεις, είτε για πιο ουσιαστικές και τολμηρές, οι παρακάτω 8 Ελληνίδες celebrities απέδειξαν πως δεν υπάρχει λόγος να είναι ταμπού:

Ελένη Φουρέιρα

Η τραγουδίστρια έχει τοποθετηθεί αρκετές φορές για την πλαστική που έχει κάνει στο στήθος της. Έχει δηλώσει, μάλιστα, χαρακτηριστικά: "Έχω πει ότι έχω φτιάξει το στήθος μου. Το αποφάσισα ξαφνικά ένα πρωί. Πάντα όμως είχα αυτοπεποίθηση".

Δούκισσα Νομικού

H Δούκισσα Νομικού μετά την iconic πασαρέλα στο MadWalk με τα cupcakes στο στήθος είχε δηλώσει: "Για να τελειώσει όλη αυτή η παραφιλολογία και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ήθελα, το έκανα, μου αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε και να το αναλύσω".

Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Super Κατερίνα" έχει υπάρξει απόλυτα ειλικρινής στο παρελθόν για τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί. Μάλιστα, είχε ξεκινήσει τις πλαστικές από τα 17 της, όταν έκανε επέμβαση στην μύτη της, αλλά και αγότερα στο στήθος της, κάτι που έπειτα, όπως έχει πει η ίδια, μετάνιωσε.

Τζένη Μπαλατσινού

Το πρώην μοντέλο έχει παραδεχτεί πως δεν είναι κατά των πλαστικών επεμβάσεων. "Είμαι υπέρ. Όταν είχα κάνει στο στήθος το είχα παραδεχτεί. Και τι έγινε; Αν αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη σε ενοχλεί και θα ήθελες να το αλλάξεις, καλό είναι να το κάνεις.", είχε δηλώσει.

Μάρα Δαρμουσλή

"Η πρώτη πλαστική και η πιο σίγουρη που έκανα ήταν όταν γέννησα. Ευτυχώς με παρέλαβαν κατευθείαν και μου έφτιαξαν την ουλή. Έχω κάνει και στα αυτιά. Έχω βάλει στην άκρη ένα δεκάρικο, θα έρθει η ώρα και η στιγμή θα ανέβουν κάποια πράγματα, θα γεμίσουν κάποια άλλα, θα τραβηχτούν κάποια άλλα, στην ώρα τους, χωρίς παραμορφώσεις" είχε δηλώσει η ηθοποιός στο παρελθόν στον αέρα της εκπομπής "Oh La La".

Έλενα Παπαρίζου

Η τραγουδίστρια δεν έχει κρύψει πως έχει πειράξει το στήθος της. Μέσα από δηλώσεις της στο περιοδικό "Ok!" είχε πει χαρακτηριστικά: "Ήθελα να το κάνω, το έκανα και δεν θεωρώ ότι πρέπει να το κρύψω. Από τότε που έχω βάλει στήθος φαίνεται διαφορετικό το σώμα μου. Δεν το μετάνιωσα, αλλά αν έβαζα τον εαυτό μου ξανά στο χειρουργικό κρεβάτι, θα το είχα μικρύνει".

Ελένη Χατζίδου

Το 2013 η Ελένη Χατζίδου είχε αναφέρει: "Ναι έχω κάνει πλαστική στο στήθος, κάτι που έχουν κάνει οι μισές γυναίκες της Ελλάδας και επιθυμούν οι υπόλοιπες. Γενικά δεν είμαι της υπερβολής. Ούτε ήθελα να προκαλέσω. Ήταν κάτι που τόνωσε την αυτοπεποίθηση μου. Ήθελα να το κάνω, αλλά το σκεφτόμουν τρία χρόνια, γιατί φοβόμουν το νυστέρι. Δεν το μετάνιωσα όμως ποτέ".

Μαντώ Γαστεράτου

Η Μαντώ Γαστεράτου είχε αποκαλύψει στην εκπομπή "Oh La La" πως παλαιότερα δεν ένιωθε άνετα με το στήθος της και έτσι αποφάσισε να προβεί σε αισθητική επέμβαση. Συγκεκριμένα, είχε πει: "Έχω κάνει πλαστική στο στήθος. Γιατί είχα ανασφάλεια, δεν υπήρχε καθόλου στήθος. Και την έκανα. Ήθελα να το κάνω. Απλά βάζεις ένα πολύ normal νούμερο. Απλά ήθελα κάτι πάνω μου που να μην είναι ψεύτικο".

5 Eλληνίδες celebrities που έχουν παραδεχτεί πως έχουν βάλει υαλουρονικό οξύ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ