Follow us

Κατερίνα Λέχου | Τα προϊόντα περιποίησης στα οποία ορκίζεται

Μιλήσαμε μαζί της σχετικά με τα μυστικά πίσω από τη νεανική επιδερμίδα της.

Κατερίνα Λέχου NDP

Κατερίνα, χαίρομαι πολύ που συνομιλούμε. Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που σε φιλοξενούμε στο Shape. Ας ξεκινήσω, λοιπόν, από κάτι σχετικό με τον τίτλο μας.
Είσαι μια πολύ γοητευτική γυναίκα και όσα χρόνια σε παρακολουθώ δε βλέπω σημαντικές αλλαγές επάνω σου, στο πρόσωπο ή στο σώμα. Πώς το έχεις καταφέρει αυτό;

Α! Σε έπιασα αδιάβαστη. Είναι η δεύτερη φορά. Βέβαια η πρώτη
πρέπει να είναι τουλάχιστον 15 χρόνια πριν.

Ουπς! Μου κίνησες την περιέργεια, θα ψάξω στο αρχείο μας να βρω εκείνο το εξώφυλλο. Αλλά μη σε διακόπτω...

Λοιπόν, υπάρχουν αλλαγές. Κανείς δεν μπορεί να παλέψει με το "ποτάμι του χρόνου". Όμως, μπορεί να κολυμπήσει μαζί του με μια σχετική αντίσταση και φροντίδα!

Προσέχεις το πρόσωπό σου, τη διατροφή σου, γυμνάζεσαι;

Φυσικά. Τίποτε δε χαρίζεται, κερδίζεται. Αν όμως ξεκινήσεις από νωρίς, η προσπάθεια γίνεται συνήθεια, χαρά και απαιτείται λιγότερος κόπος. Αναφορικά με τη διατροφή μου που ρωτάς, τρώω λίγο απ’ όλα, γυμνάζομαι πάντα, αλλά ήπια –προτιμώ το Pilates– και από 18 χρονών έχω δύο απαράβα - τους κανόνες: καλός καθαρισμός και αντηλιακή προστασία.

Πώς αντιμετωπίζεις τον χρόνο που περνάει; Είναι τα φυσικά σημάδια του που σε απασχολούν ή οι επιπτώσεις που έχει στη ζωή μας αναφορικά με τον τρόπο που ζούμε, τους ανθρώπους γύρω μας, τη διάθεση και την ενέργεια που έχουμε;

Ασφαλώς και με απασχολεί το ουσιαστικό κομμάτι, αυτό που αφορά τις δυνάμεις μας, που φθίνουν, και την ενέργεια, που λιγοστεύει. Όμως, έχω καταλήξει ότι μία είναι η λύση: προσαρμογή και πρόληψη.

Κατερίνα, τι περιλαμβάνει η καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης;

Ο καθαρισμός για εμένα είναι η πιο σημαντική κίνηση αγάπης για το δέρμα μου. Ειδικά το βράδυ θεωρώ πολύ σημαντικό να αφαιρούνται οι ρύποι, το μακιγιάζ και οι τοξίνες μιας ολόκληρης ημέρας.

Διάβασε τη συνέχεια στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ