Follow us

Τα ωραιότερα boho νυφικά χτενίσματα σύμφωνα με τις Ελληνίδες celebrities

Οι boho νύφες της ελληνικής showbiz με τα πιο αξιομνημόνευτα hair looks.

MissBloom TEAM
boho χτενίσματα γάμου Instagram

Κάθε νύφη αφιερώνει αρκετό χρόνο στην προετοιμασία του γάμου της, από τη διακόσμηση της τελετής μέχρι και τις μπομπονιέρες, θέλοντας να δημιουργήσει το ονειρικό για εκείνη (και για τον γαμπρό) αποτέλεσμα. Φυσικά, όλα ξεκινούν από το bridal look και πιο συγκεκριμένα από το χτένισμα που θα τις συνοδεύσει σε αυτή την ξεχωριστή μέρα, το οποίο ανέκαθεν συγκέντρωνε έντονο αισθητικό ενδιαφέρον. Ρομαντικά, κλασικά και boho χτενίσματα γάμου είναι μόνο μερικά συνήθη στιλ επιλογών.

Δεν είναι λίγες οι Ελληνίδες νύφες, των οποίων η γαμήλια εμφάνισή, έχει χαραχθεί στις μνήμες όλων μας, χάρις στο ιδιαίτερο χτένισμά που επέλεξαν. Μάλιστα, αρκετές από αυτές προτίμησαν να κάνουν τη διαφορά από τα προσεγμένα, grande hair looks που συνηθίζουμε να βλέπουμε στους γάμους, υιοθετώντας μία πιο boho προσέγγιση σε αυτά.

5 Ελληνίδες influencers προτείνουν τα πιο κομψά νυφικά χτενίσματα

Ρομαντικές πλεξούδες, αξεσουάρ βγαλμένα από παραμύθι και επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα κυριαρχούν στο boho στυλ και οι celebrities της ελληνικής showbiz που το προτίμησαν, το υποστήριξαν απόλυτα. Δες παρακάτω 5 νύφες που εντυπωσίασαν με τα boho χτενίσματα γάμου τους:

5 ιδέες για boho χτενίσματα γάμου από τις Ελληνίδες stars:

Μαρία Κορινθίου

Τα ωραιότερα boho νυφικά χτενίσματα σύμφωνα με τις Ελληνίδες celebrities

Το επιμελώς ατημέλητο half up half down είναι ένα από τα ωραιότερα boho χτενίσματα γάμου. Αυτό ακριβώς επέλεξε και η Μαρία Κορινθίου για το γάμο της με τον Γιάννη Αιβάζη, ο οποίος αν και έγινε στην Ανάβυσσο είχε έντονο άρωμα νησιού, με την ίδια να καταφτάνει με καραβάκι.

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε ένα άκρως ρομαντικό χτένισμα για τον γάμο της, στην αγαπημένη της Μύκονο. Περίτεχνα πλεγμένο με λευκά λουλούδια και ταυτόχρονα επιμελώς ατημέλητο, αυτό το hair look της ηθοποιού θα το θυμόμαστε για χρόνια.

Ρούλα Ρέβη

Ακόμη μια νύφη που εμπιστεύθηκε την boho αισθητική στον γάμο της, είναι η Ρούλα Ρέβη. Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Αποστόλη Τότσικα στο Los Angeles, φορώντας ένα λαμπερό στεφάνι πάνω στα ξανθά μαλλιά της και θυμίζοντας μία πραγματική νεράιδα.

Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη παντρεύτηκε τον Λευτέρη Σουλτάτο στην Κρήτη τον Απρίλιο του 2019. Τη ξεχωριστή αυτή ημέρα, η ηθοποιός φόρεσε ένα νυφικό έναν ώμο, φλατ σανδάλια και ολοκλήρωσε το bridal look της με ένα λιτό αλλά ρομαντικό χτένισμα στα μαλλιά της.

Δέσποινα Καμπούρη

Η Δέσποινα Καμπούρη παντρεύτηκε στο νησί της Κύθνου, με παρανυφάκι την κόρη της. Η γοητευτική παρουσιάστρια έλαμπε από ευτυχία την ημέρα του γάμου της, ενώ αναμφίβολα το στεφάνι από λουλούδια που φορούσε στα μαλλιά της, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ