Follow us

Το άρωμα των 20€ που "έριξε" το TikTok και γίνεται διαρκώς sold out

Είσαι τυχερή αν το βρεις στα καταστήματα.

άρωμα Splash News/Ideal Image

Κατά καιρούς διαφορετικά αρώματα γίνονται viral στο TikTok με τις beauty addicts να αδειάζουν τα ράφια των beauty counters. Υπάρχει ωστόσο ένα που εμφανίζεται διαρκώς στην for you μας και εδώ και μήνες γίνεται σταθερά sold out. Μπορεί να είναι δύσκολο να το βρεις, αλλά on the bright side είναι εξαιρετικά οικονομικό, οπότε αν το βρεις, μπορείς να πάρεις εύκολα 2-3 έτσι ώστε να έχεις stock.

Υβόννη Μπόσνιακ | Το άρωμα φρεσκάδας που φορά φανατικά τα τελευταία 15 χρόνια

Το οικονομικό άρωμα που κάνει θραύση στο TikTok

Ο λόγος φυσικά για το Red Temptation Eau de parfum της ZARA, το οποίο αν και κοστίζει κάτι λιγότερο από 20€, οι beauty insiders ορκίζονται ότι μυρίζει "ακριβά". Εμείς το δοκιμάσαμε κι επιβεβαιώνουμε: Είναι όντως ένα luxury-smelling άρωμα, ιδανικό για εσένα που σου αρέσουν τα πολυτελή αρώματα, αλλά έχεις περιορισμένο budget.

Πρόκειται για ένα πολύ αισθησιακό άρωμα με έντονες νότες μπαχαρικών και λουλουδιών. Το πικρό πορτοκάλι προσδίδει μια φρουτώδη και πολύχρωμη πινελιά στο λαμπερό μπουκέτο λουλουδιών. Η φωτεινότητα του γιασεμιού αποκαλύπτει όλο τον αισθησιασμό και τη θηλυκότητα των λευκών λουλουδιών, που ενισχύεται από μια μοντέρνα και εξαιρετικά εθιστική αρμονία πραλίνας. Τα λουλούδια ξεχωρίζουν για τη δύναμη που έχουν οι νότες των βρύων και του ξυλώδους κεχριμπαριού, τυλιγμένα σε ένα σύννεφο μόσχων, δημιουργώντας ένα ίχνος πλήρους θηλυκότητας.

Το άρωμα των 20€ που "έριξε" το TikTok και γίνεται διαρκώς sold out

Run, don't walk | 5 viral αρώματα στο TikTok που όντως αξίζει να αγοράσεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ