Follow us

Cloud nails | Η top καλοκαιρινή τάση στο μανικιούρ που υιοθετούν οι πιο κομψές γυναίκες τώρα

Και δείχνει τέλεια σε όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών.

nails Splash News / Ideal Image

Μέχρι στιγμής, μάς είναι ξεκάθαρο ότι οι τάσεις στο μανικιούρ για το 2023 θέλουν άφθονη λάμψη και γυαλάδα στα νύχια, καθώς και διακριτικές, σχεδόν διάφανες αποχρώσεις (όπως είναι για παράδειγμα το sheer pink). Πράγματι, όπου κι αν κοιτάξεις στα social media θα βρεις εικόνες με τα δημοφιλή "lip gloss nails", "glazed donut nails", "milk-bath mani", "naked nails", κ.ο.κ. - trends δηλαδή που έχουν σαν κοινό τους παρονομαστή το απαλό χρώμα και την έντονη λάμψη και καθαρότητα. Με λίγα λόγια, τα παραπάνω nail trends προκρίνουν τη φυσικότητα στα νύχια, μια τάση που δείχνει να επεκτείνεται γενικά στον beauty χώρο.

Ακριβώς επειδή αυτή η low-maintenance τάση έχει γίνει τόσο δημοφιλής και αγαπητή από τις περισσότερες γυναίκες, έχουν αρχίσει να "γεννιούνται" διάφορες εναλλακτικές της μορφές, όπως τα "cloud nails", η ονομασία των οποίων σημαίνει βασικά ότι υποψιάζεσαι. Τα "cloud nails" είναι η καλοκαιρινή, θα λέγαμε, εκδοχή των milky nails που τόσο πολύ λατρεύτηκαν από fashionistas, μοντέλα και influencers: πρόκειται για ένα sheer white ή εκρού που όμως έχει ένα πιο λαμπερό φινίρισμα για να μοιάζει με... σύννεφο, ακριβώς για να ενταχθεί με τη σειρά του στα πολύ trendy glossy nails. Τώρα θα μας πεις ότι το λευκό χρώμα στα νύχια δεν είναι κάτι καινούριο το καλοκαίρι. Πράγματι δεν είναι, θα σου απαντήσουμε όμως ότι το λευκό αποκτά ένα glossy φινίρισμα που αντικαθιστά το ματ εφέ που προτιμούσαμε όλες μας μέχρι πρότινος.

Note: Μπορεί αρχικά ο νους σου να πηγαίνει στα κλασικά σχέδια με συννεφάκια που ήταν ένα πολύ trendy nail pattern πριν λίγα χρόνια. Εν έτει 2023 όμως, τα "cloud nails" εξελίχθηκαν σε ένα απόλυτα chic και sheer μανικιούρ.

Your nails but better | Το πιο hot μανικιούρ του καλοκαιριού το έκανε η Meghan Markle

Γιατί μας αρέσει; Γιατί είναι πολύ κομψό και classy, αναβαθμίζει ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση ενώ ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας (αλλά και ανεξαρτήτως σχήματος - μήκους νυχιών). Τέλος, εννοείται ότι είναι η τέλεια επιλογή αν παντρεύεσαι τους επόμενους μήνες.

Η Βίκυ Καγιά υιοθέτησε το classy μανικιούρ που λατρεύουν και οι royals

Editor's tip: Το συγκεκριμένο μανικιούρ θέλει εξαιρετική προσοχή στην περιποίηση, καθώς τα νύχια και τα πετσάκια γύρω από αυτά οφείλουν να είναι πολύ προσεκτικά κομμένα. Η παραμικρή παράλειψη θα έχει ως αποτέλεσμα το μανικιούρ να δείξει απεριποίητο και το χρώμα να μην "κάτσει" καλά στα νύχια.

Δες μερικά παραδείγματα των "cloud nails":

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ